Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım İlk defa termal macun değiştireceğim ancak korkuyorum

Biliyorum hocam Abdullah abinin videosunu 3 kere izledim
  2. SucukEkmek

Tamamdır hocam teşekkürler
  3. SucukEkmek

Hocamlar teknobiyotilten mx4 alıp ıslak mendil kullanacağım sizce nasıl? https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b.html?ref=akakce&v=1.34.5 1693065395 Bi de arkadaşla ortak alcaz 1 kere o sürecek 1 kere de ben yeter değil mi?
  4. SucukEkmek

Tamamdır hocam teşekkürler
  5. SucukEkmek

Hocam kolonyağlı pamuk olur değil mi bir de x harfi şeklinde sürüp direkt fanı oturtsam olur değil ni 1693064703 Islak mendille de olur diyorlar hocamlar sizce olur mu
  6. SucukEkmek

Ve kaliteli ucuz termal macun önerir misiniz 1693064297 Hocam zaten işlemciyi çıkartmadan silcem ancak mesela silerken bi anda işlemci zarar görürse diye korkuyorum kolonyağlı peçete olur mu?
  7. SucukEkmek

Arkadaşlar 1 senelik pcnin termal macununu değiştireceğim ancak işlemcinin üzerindeki eski termal macunu ne ile nasıl silme liyim? Ayrıca işlemcinin üstünü silerken işlemciye zarar veririm diye korkuyorum, pinlerinin yamulmasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım
  8. SucukEkmek

Yardım Bilgisayarımın Termal Macununu Değiştirmeli miyim?

Tamam hocam öyle yapacağım teşekkürler:)
  9. SucukEkmek

Tamam hocam sıcaklıklara bağlı olarak karar verıyım ben o zaman en iyisi :) teşekkürler iyi forumlar
  10. SucukEkmek

Arkadaşlar herkese iyi günler 14.06.2022 tarihinde PC HOCASI GG6 sistemi aldım. O günden bu güne hiç termal macun değişimi yapmadım, pcyi yazları kullanamıyorum geçen sene de pcyi kurup köye geçmiştim okullar açildığında eve dönmüştüm bu sene de aynı şey geçerli okullar açıldığında döneceğim...
  11. SucukEkmek

Çözüldü✓ RAM OC NASIL YAPARIM

tamam hocam teşekkürler
  12. SucukEkmek

tamam hocam teşekkürler :) 1682359977 hocam şu an dediğinizi yaptım herhangi bir zararı olur mu sadece profile 1 i seçtim oto 3200 mhz oldu zaten.
  13. SucukEkmek

Arkadaşlar ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart'ım var RAM: CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram'im var. Ramlerim 2133 mhzde çalışmakta. Nasıl 3200 mhz ye alırım ? Riskleri var mıdır, Ramlerin yanma olasılığı var mıdır ? PC'de...
  14. SucukEkmek

Yardım Hangi termal macunu kullanmalıyım?

MX-4 daha iyi olur bence
  15. SucukEkmek

AMD Ryzen 5 3600 Prime Test 95 derece

Termal macunu değiştirebilirsin
Top Bottom