Neler Yeni

Yardım Bilgisayarımın Termal Macununu Değiştirmeli miyim?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar herkese iyi günler 14.06.2022 tarihinde PC HOCASI GG6 sistemi aldım. O günden bu güne hiç termal macun değişimi yapmadım, pcyi yazları kullanamıyorum geçen sene de pcyi kurup köye geçmiştim okullar açildığında eve dönmüştüm bu sene de aynı şey geçerli okullar açıldığında döneceğim ancak eve dönünce pcmin termal macununu değiştirmeli miyim?
Hangi termal macunu önerirsiniz?
Termal macunu kendim değiştireceğim nasıl yapıldığını biliyorum ancak elimde kalır diye korkuyorum sizce nasıl yapmalıyım? Okuyup yanıtlayan herkese teşekkürler :)

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bilgisayarı kullanın ve sıcaklıklarda bi anormallik görmüyorsanız bence değiştirmeye gerek yok çünkü bilgisayarı alalı fazla olmamış evet normalde yıllık değiştirilmesi önerilir lakin hem fazla kullanmamışsınız yani macun sürekli ısıyıp soğumaya maruz kalmamış hemde yanlış bilmiyorsam işlemciniz fazla ısınan bir işlemci değil o yüzden oyun içi sıcaklık değerlerini takip ederek buna karar verebilirsiniz.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı kullanın ve sıcaklıklarda bi anormallik görmüyorsanız bence değiştirmeye gerek yok çünkü bilgisayarı alalı fazla olmamış evet normalde yıllık değiştirilmesi önerilir lakin hem fazla kullanmamışsınız yani macun sürekli ısıyıp soğumaya maruz kalmamış hemde yanlış bilmiyorsam işlemciniz fazla ısınan bir işlemci değil o yüzden oyun içi sıcaklık değerlerini takip ederek buna karar verebilirsiniz.
Tamam hocam sıcaklıklara bağlı olarak karar verıyım ben o zaman en iyisi :) teşekkürler iyi forumlar

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,555
İsim
Emre siyah
sıcaklık değerlerini test ettikren sonra yazarsanız güzel olur

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru