Arama sonuçları: *

1. T

Termal Macun Nasıl değiştirilir? Videolu Anlatım

fan o fan işlemci değil. işlemci olsa yerinde duramazsın :D Eline sağlık güzel olmuş benim de 7 ay oldu ben de değiştireceğim bu videodan sonra :)
  2. T

Cooler master masterair ma410p işlemci soğutucusu CORSAIR carbide serisi SPEC-DELTA RGB içine sığar mı

aynen öyle kardeşim çıkan kontrolcü ile bağladım.
  3. T

Cooler master masterair ma410p işlemci soğutucusu CORSAIR carbide serisi SPEC-DELTA RGB içine sığar mı

Kardeşim bu videoda hiçbir şey bilmesen de nasıl montaj yapabileceğini öğrenebilirsin. Ben de hayatımda ilk defa bu videoyu izleyerek montaj yaptım. Yaptığım yanlışlar: 1. Daha önceden hiç montaj yapmadığım için soğutucuyu ters tarafa bakacak şekilde monte ettim. Nasıl mı ? Normalde soğutucu...
  4. T

Gün içinde yazacağım kusura bakma müsait olamadım
  5. T

Bu konuda sana oldukça yardımcı olacağım ama şimdi müsait değilim Birazdan PC ye geçince sana uzunca bir yazı yazarım ve yaptığım hataları aktarırım. Ben hata yapmama rağmen gayet memnunum. Render ve yayın esnasında 80 81 dereceleri görüyorum en fazla odam sıcak olmasına rağmen.
  6. T

Aynı ikiliyi kullanıyorum gayet de güzel sığıyor. Tek sorun ram ve ekran kartına çok yakın oluyor ama yine de kullanıma engel değil. 1 cm'lik boşluk kalıyor arada.
  7. T

Yardım CPU 78° normal değil bu değerler bence?

gerçekten ikinize de çok teşekkür ederim rahatlattınız beni geceden beri kaygı ediyordum. Şehir sıcak, masam hava almıyor, bir de o yorumlar üzerine düşünüp duruyordum. Ama Allah razı olsun içimi rahatlattınız daha da işlemcim sıcak demem :) @KaanCK @crazyreign Kralsınız <3
  8. T

hayatımda ilk defa montaj yaptım. Normalde böyle konularda cesurumdur her şeyi kendim takar söker siler temizler ilgilenirim. Ama 3600 işlemci ve hava soğutucu konusunda değerlerin yüksek dedikleri zaman "acaba" diyorum.
  9. T

Ben yayın için kullanacağım o yüzden performans düşüşü yaşamak istemem ondan dolayı yapmadım voltaj düşüşü. 1593262383 yaa beni bu işlemci konusunda yapılan yorumlar korkuttu biraz ondan tedirgin oluyorum bulunduğum şehirde yanıyoruz şu an eriyoruz bildiğiniz. Yok işlemci yanar yok 3600 ler 90...
  10. T

1593260016 1593260130 test sonuçlarında da max 80 dereceyi görmüştü ama sadece valorantta full ayarlarda bunu görmesi bence tuhaf.
  11. T

D.A sistem 2 yi colermaster MA410P hava soğutucu ile kullanıyorum. Valorant'ta arkada hiçbir program yokken 78 ° yi gördü Sebebi ne olabilir. Kasa Corsair spec-delta. full ayarlarda oynuyorum işlemci 78 dereceye kadar çıkıyor. bir de %lik kullanım değerleri çok düşük değil mi? sizce sorun ne...
  12. T

Yardım İşlemci sıcaklığı iyi mi?

Haklısınız 😅
  13. T

Ben ilk başta yukarıya bakacak şekilde takmıştım 😅 1593179649 Hmm. O zaman bu şekilde kullanmam zararlı mı olur ?
  14. T

Hocam kasa içi resim atabilir misiniz? Fanı ne şekilde monte ettiniz? Bir de ben neden bu kadar yüksek alıyor olabilirim ? 1593178810 Siz yük testi yaptınız mı ? Onda kaç çıktı?
  15. T

80 derece yetmez mi yani termal macun master çıkmıştı fan kutusundan onu sürmüştüm daha olduğu gibi duruyordu. Bir de termal macun kaç derece fark ettirir ki ?
  16. T

Merhaba arkadaşlar. D.A sistem 2'yi colermaster MA410P hava soğutucu özelleştirmesi ile aldım. Fanı ben kendim monte ettim ancak yanlışlıkla kasanın(Corsair spec-delta) üst toz filtresine yani yukarıya bakacak şekilde monte etmiştim. Daha sonra bunun yanlış olduğunu öğrenince hemen akşamına fanı...
  17. T

Yardım D.A2- Cooler Master MA410P kasa içerisindeki yönü?

Fanı söylediğiniz gibi değiştirdim ve CINEBENCH programında test yaptım. Fan yukarıya bakarken/yani üstteki hava filtresine bakarken işlemci sıcaklık değerleri: 75-76-78-79-max 80 değişkenlik göstermişti. CINEBENCH puanı: 3646 Fan ön RGB fanların bulunduğu tarafa bakarken: işlemci sıcaklık...
  18. T

Fanın mesafesi doğru mu ?

evet,arada çok az mesafe var tamamen değmiyo.
  19. T

Fanın mesafesi doğru mu ?

Fan Bu şekilde olursa ekran kartına veya ram e herhangi bir zararı dokunur mı arada boşluk var ama mesafeleri çok yakın 1593107325
Top Bottom