sıkıntı yok
Yaptığım yanlışlar:
1. Daha önceden hiç montaj yapmadığım için soğutucuyu ters tarafa bakacak şekilde monte ettim. Nasıl mı ? Normalde soğutucu fanı ön panele (rgb) fanlara bakacak şekilde monte edilirmiş. Ben havaya bakar şekilde monte etmiştim Yanlışlıkla. bu şekilde de çalışıyordu ama hava sirkülasyonu egzoz fana doğru olması gerekiyor dediler.
2. Yanlış taktığım fanı tekrar zorla söktüm. Termal macun çıkıyor fan içinden onu yeni sürmeme rağmen zorla söktüğüm için termal macun sağa sola çok bulaştı. Biraz dağıldı yenilemem gerekiyor ancak şu an onunla uğraşacak zamanım yok.
3. Termal macundan mıdır, yoksa vidaları çok sıkmadığımdan mıdır bilmiyorum fanım elimle değince hafif bir oynama yapıyor. Videoları sıkma konusunda dikkatli ol.
Dikkat etmen gerekenler:
RGB fan içinden çok küçük pin (üçlü) çıkıyor RGB bağlantısı yapmak için aman onları kaybetme çünkü çok küçük. Ayrıca yapboz gibi birbirine monte etmek çok basit. Bunu ben kendim yaptım çünkü anakartımda RGB konttol pimi olmadığı için elektrik gelmesi için kasanın termal cam olmayan yerini açıp oradan güç kablosuna elektrik kablosunu bağladım diğer RGB kontrolü için de kumanda ve pin fiş üçlüsünü bağladım. Biraz bakarsan anlarsın basit zaten.
Şimdilik bu kadar aklıma gelenler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada işlemci üzerindeki termal macunu silmen gerektiğinisıkıntı yok
Termal macun yeni olduğu için stok fanın zor çıktığını felan yazmıyorum onlar da ayrı zorluk
Son düzenleme: