Arama sonuçları: *

1. Turkmangg123

Bu macun satıcı güvenilir mi

https://amzn.eu/d/ao62mLs Bunu almayı düşünüyorum da acaba satıcı güvenilir mi?
  2. Turkmangg123

Güvenli bir Kryonaut extreme linki verir misiniz.

İ7 13700h a sürecek ve bu işlemci sağlam ısınıyor onun için çok iyi bir macun lazım. Galiba pump out oluyormuş ancak ben 6 ayda bir değiştiriyorum macunu. O süreye kadar idare eder mi? Birde güvenli bir link verir misiniz
  3. Turkmangg123

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

Kasanın fotoyu atsana knk bir içten. Birde düzgün bir macun Alman lazım
  4. Turkmangg123

5600x işlemci için termal macun önerisi

Yok alma 500 e fark freezer x123 al 1733256572 Dark freezer 1733256612 600 müş
  5. Turkmangg123

Ne kadar o
  6. Turkmangg123

MX 4 yeter bir tane hava soğutma yeter fark freezer x123 al gitsin
  7. Turkmangg123

Laptop için en iyi macun nedir?

Pump out yapmaz umarım
  8. Turkmangg123

Pump out yapmaz mı? Laptop ta kullanıcam 1729198772 Ve cooler master performansı daha iyi değil mi? 1729198790 Bu arada dediğim gibi fp olmasına gerek yok pahalı olsada olur
  9. Turkmangg123

Laptopuma bir macun almak istiyorum. Aklımda cooler master cryofuze var. Ama acaba bundan daha iyisi var mıdır?. Bütçe yok ve fiyat performans olmasınada gerek yok en yüksek performansı istiyorum. 4 gram olursa iyi olur
  10. Turkmangg123

Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 için Laptop Soğutucu Önerisi

Hydronaut veya Mx 6 yaparmı 1727897437 Ha bu arada pump out ne demek
  11. Turkmangg123

Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 için Laptop Soğutucu Önerisi

Önce bı thermal grizzly kryonaut al onu sür sonra bir tane alüminyum laptop standı al. Laptop soğutucunun fanı çok etki etmiyor veya hiç stantada gerek yok laptopun altı açık olsun yeter. Yumuşak büyük bir şey koy
  12. Turkmangg123

LAPTOP EKRAN KARTLARINA NEDEN SIVI METAL UYGULANMIYOR

Çok merak ettiğim bir sorudur. Bazı Acer modelleri işlemci sıvı metalli ancak ekran kartı termal macunlu. Bir ara youtubeda sıvı metal videosu izledim onda bile adam ekran kartına termal macun sürdü. Abdullah abinin zamanında yapmış olduğu sıvı metal videosunda bile ekran kartına sıvı metal...
  13. Turkmangg123

Kule tipi soğutucu nasıl sökülür

Braketleri tornavida ile çıkar
  14. Turkmangg123

Öneri Kule tipi işlemci soğutucusuna Destek Aparatı ?

Kule tipi soğutucuyu anakarta takılmıyor. Arka kısımda dikdörtgen metal bir plak var ona takılıyor
  15. Turkmangg123

Bu Bluetooth adaptörü alınır mı

https://ty.gl/iyshvnny9n Masaüstüne kablosuz kol takmak istiyorum ancak PC de Bluetooth özelliği yok. Bunu alsam işimi görür mü?
  16. Turkmangg123

Kule Tipi VS Sıvı Soğutma

Kule tipi olarak önerim yok çünkü yeterli bilgiye sahip değilim ama snowman m200 aldım ben ryzen 5 1600 ile kullanıyorum. Yanınada thermal grizzly hydronaut macun aldım CPU 45 50 arası dolaşıyor. Macun olarak tavsiyem ya hydronaut yada kryonaut dur. Ancak alırken yine bu foruma danış bazı...
  17. Turkmangg123

Öneri Laptop standı önerisi.

Yani daha ucuzu var ama plastik oluyor genelde. Bence çelik olsun bu attığın olsun. Kalitelidir birde bu
  18. Turkmangg123

Öneri Laptop standı önerisi.

Attığını alabilirsin. Videoda izlemiştim bir tane galiba yanında telefon koymak için tahta bir aparatta veriyorlar galiba
Geri