Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 için Laptop Soğutucu Önerisi

TRXeNoNTR

80+
Reaksiyon skoru
29
Oyun oynarken maksimum yük altında Ekran Kartı 87-90 derece sıcaklıkları görüyor bu yüzden dolayı bir laptop soğutucusu şart diye düşünüyorum. Piyasa hakkında pek bir fikrim yok ama max 700-800tl’ye kadar olan önerilerinizi bekliyorum.

(Eğer bu fiyatlarda adam akıllı laptop soğutucusu yoksa bilgilendirirseniz sevinirim.)

Kanka ben eskiden 400TL'ye Zalman-NS2000 almıştım ve çok iyi performans veriyordu ama yanlış hatırlamıyorsam şu an fiyatı 1000-1200 falan.

Önce bı thermal grizzly kryonaut al onu sür sonra bir tane alüminyum laptop standı al. Laptop soğutucunun fanı çok etki etmiyor veya hiç stantada gerek yok laptopun altı açık olsun yeter. Yumuşak büyük bir şey koy

yükseltsin yeter bu fiyatlara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce bı thermal grizzly kryonaut al onu sür sonra bir tane alüminyum laptop standı al. Laptop soğutucunun fanı çok etki etmiyor veya hiç stantada gerek yok laptopun altı açık olsun yeter. Yumuşak büyük bir şey koy
Pump Out yapar kryonaut.

Hydronaut veya Mx 6 yaparmı

Ha bu arada pump out ne demek
termal macun akması soğutmak yerine daha beter yapar Cooler Master Gel ler çok yapmaz pump out.

yükseltsin yeter bu fiyatlara.

Pump Out yapar kryonaut.
Yükseltsin derken nasıl bir yükseltme hocam anlayamadım da

Bu arada beyler dediğim gibi piyasa fiyatlarını bilmiyorum o yüzden 700-800 dedim ama madem çok aşağıda kalıyor bari 1300-1500 civarı önerin yeter ki sağlam bişi olsun da işimi görsün

Yükseltsin derken nasıl bir yükseltme hocam anlayamadım da

Bu arada beyler dediğim gibi piyasa fiyatlarını bilmiyorum o yüzden 700-800 dedim ama madem çok aşağıda kalıyor bari 1300-1500 civarı önerin yeter ki sağlam bişi olsun da işimi görsün
Hocam yani altını yukarıda tutsun altı boş kalsın rahat rahat hava alsın altı.

Hocam yani altını yukarıda tutsun altı boş kalsın rahat rahat hava alsın altı.
Yok hocam altı boşta ama hala 85-87 derece görüyor

yani altına soğutucu almam gerekmez mi niye kimse soğutucu önermiyor bu soğutucular işe mi yaramıyor anlamadım

Yok hocam altı boşta ama hala 85-87 derece görüyor

yani altına soğutucu almam gerekmez mi niye kimse soğutucu önermiyor bu soğutucular işe mi yaramıyor anlamadım
Bir işe yaradığı yok hocam.

Oyun oynarken maksimum yük altında Ekran Kartı 87-90 derece sıcaklıkları görüyor bu yüzden dolayı bir laptop soğutucusu şart diye düşünüyorum. Piyasa hakkında pek bir fikrim yok ama max 700-800tl’ye kadar olan önerilerinizi bekliyorum.

(Eğer bu fiyatlarda adam akıllı laptop soğutucusu yoksa bilgilendirirseniz sevinirim.)
Soğutucular hiçbir işe yaramıyor laptobun altını yükseltmen yeterli bunu al geç paran cebinde kalsın; https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHHTZD6R?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri