Arama sonuçları: *

1. T

MX4 termal macun alınır mı?

Pazaramadan Mx-6 al satıcısı teknobiyotik 2 gram işini görür ayrıca ilk alışverişte 125 liralık indirim kodu var.
  2. T

Yardım CPU soğutucu fanı ram yüzünden egzoz tarafına bakıyor

Fanı biraz yukarıya takın ama önde dursun bu şekilde ısı borularını soğutmaz takmasanızds olur.
  3. T

380 Tl bütçe ile alınabilecek uzun vadeli termal macun önerisi

Hocam iletkenlik muhabbetine göre fiyatlarda artıyor Standart kullanıcı için; mx-6, tf7, kyronaut modelleri yeterli ve kaliteli ama ben bı kere alıcam kaliteli olsun para önemli değil diyorsan çok daha koyu ve iletkenliği fazla olan Tf9, noctua nt H1, id-cooling x35 gibi modelleri de alabilirsin
  4. T

Zalman white 12 cm 1800rpm Alınır mı?

Pbo ayarı yapılırsa evet oda yeterli olur
  5. T

Zalman white 12 cm 1800rpm Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf7-termal-macun-dahildir-p-HBCV00006LVMQM?ftid=2s75wrf7nnk398ul&magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail O fiyatlara çıkacaksınız bunu almalısınız.
  6. T

AG500BK'daki Şu Fanı Bulur musunuz?

https://m.n11.com/urun/deep-cool-fk120-120-120-25mm-sogutma-55495052?magaza=alisveristeler&gclsrc=aw.ds&gad_source=4
  7. T

Fan montajı nasıl yapılır?

Kasa yapısını pek bilmiyorum ama RGB pinleri anakart üzerinde altında yazıyor. Fan girişlerinin altında da genellikle sys_fan yazar. Bunları yapamadın veya anakartın pin giriş sayısı yetersizse psunun molex girişi olur bunun için kasada bi çoklayıcı gelir genellikle çoklayici girişlerine 3 pinli...
  8. T

kasama fan alıcam önerirm

Arkadaş doğru söylüyor kaliteli bi fan bile taksan en fazla 1 derece etkiler kaldı ki sen 100 lira bandında bir şey bakıyorsun, paranı çarçur etme ucuz ve iş gören kule tipi soğutucular var biraz daha para biriktir.
  9. T

Fanlari kasa nasil konumlandırmalıyim? (çözüldü)

Üst kısma egzoz fan niteliğinde bir fan daha ekleyebilirsin. Diğerleri de hava sirkülasyonunu bozmayacak şekilde (hava akışının tek yönlü olması) konumlandırman daha iyi performans verebilir.
  10. T

işlemci sıcaklığı düşmüyor

Kendi ürünleriyse yardımcı olurlar diye düşünüyorum ama bir fikrim yok arayıp bilgi alabilirsiniz.
  11. T

işlemci sıcaklığı düşmüyor

Sıcaklıklara bağlı olarak hız düşürmek zorunda kalabiliyor. Orjinal mx-4 almanı tavsiye ederim. Ayrıca bilen birine sürdürürsen daha iyi olur sürme şekli de sıcaklığı etkiliyor.
  12. T

Arctic MX-4 Aldım Sıcaklık Arttı

Sahteliğini 1000 dolarlık barkodu okutarak saniyesinde anlayabilir. Ben Amazondan aldım, barkod okuttum, çekiliş hakkı olmasa iade edicektim. Çekilişe katıldım demekki orjinalmiş.
  13. T

Söylediğim gibi bende 2. sefer ince bi tabaka sürmüştüm ve 4 derece bir artış olmuştu. Bu arada sıcakların etkisiyle çok ısınıyorda olabilir çok kafanızı takmayın (35 derecede gpu tam yükte 81-82 derece oluyordu, hava 20 dereceye düşüncede bir test ediyim dedim 76 yı geçmedi.)
  14. T

bezelye ve nohut muhabbeti istediğim sonucu vermedi, klasik gpu, cpu üzerine yayma şeklinde sürdüm. Çizgi tekniğiyle hem bloğa yaydım, hem de chipset'e yaydım ikisi de dibi görünmeyecek ama ince bi katman olacak şekilde ayarladım. Sonuç iyi
  15. T

Bro aynı muhabbet benim de başıma geldi ilk sürdüğümde sıcaklık değerleri neredeyse değişmedi gibi geldi bende fazla sürdüm sanıp temizleyip bi tabaka olacak şekilde sürdüm bu sefer de sıcaklıklar arttı. Tekrar açıp minnacık gpu ya minnacıkta soğutucu bloğa sürüp tekrar kapattım eski haline...
  16. T

İşlemci Sıcaklık Değer Anormalliği

Teşekkür ederim cevabınız için sanırım cool n quite yuzunden kisiyordu ryzen master da 75 lere çıkıyordu stok halde yeni soğutucuyu takıp master uygulamasiyla 4.2 ye cekip 1.43 voltaj verdim testlerde sorun görülmüyor max 62 dereceyi gördü 4.3 e aldığım da cinebench 23 testlerde kapanıp...
  17. T

İşlemci Sıcaklık Değer Anormalliği

Öncelikle konuyu merak edip gelenlere merhabalar, İşlemcim: 3500x Stok Fan değiştirme sebebim alındığı ilk günden beri çok sesli çalışması ve sıcak havayı direk ekran kartına üflediği için ekran kartımda oc versiyon ve soğutması iyi olmayan bir kart 78'lere kadar ulaşabiliyor. Bu nedenle ekstra...
Top Bottom