Arama sonuçları: *

1. TyShame

Yardım Ryzen 5 7600 Boşta 80-90 derece❗️

Virus olsa anlamaz bile 😂 sadece oyunda çalışır. Ben virus yapacak olsam şahsen öyle yapardım yani
  2. TyShame

Yardım Ryzen 5 7600 Boşta 80-90 derece❗️

Başlangıç uygulamalarında kullanmadıklarını durdur.
  3. TyShame

Laptop soğutucu öneri

Ucuz yollu alüminyum iyi üfleyen bir şey al geç. Dark luna tavsiye ederim.
  4. TyShame

Antec Formula 5 Termal Macun ?

5 veya 5.3 w/mk olması lazım.
  5. TyShame

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

https://app.hb.biz/PoFdXe2st1Rl sıvı metalden sonra en sevdiğim sonra bana teşekküre gelirsin.
  6. TyShame

Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 için Laptop Soğutucu Önerisi

https://www.hepsiburada.com/dark-luna-aluminyum-16cm-led-fan-li-74-35-cfm-1400rpm-6x-yukseklik-ayarli-2xusb-15-4-notebook-sogutucu-ve-stand-gri-dkacnblns-pm-HBC000052R8K4 İşe yararlığı laptoptan laptoba değişir. Benim acer nitro 5 de soğutmaya katkısı bulunduğunu düşünüyorum. Ucuz yollu bu...
  7. TyShame

intel stock fanı ters dönüyor

Soğutma sisteminden soğutma sistemine göre değişir dışardan gelen havayı işlemciye üfleme gibi bir görevi yoktur soğutucuların yanlış bilgilendirme yapmış arkadaşlar. Radyatör yani ısının dağıldığı blok neredeyse fan ona doğru üfler işlemciye üflemez. Kule tipi soğutucularda da görürsün zaten...
  8. TyShame

Yardım SIVI SOĞUTMA İŞLEMCİYİ SOĞUTMUYOR

Valla hocam herşeyi doğru yaptınız macununuz da iyiyse o zaman soğumuyor işlemci yapacak tek şey undervolt. Çünkü İntel önermiyoruz ve internette baktığımda Noctua soğutma sistemlerinde bile işlemcinizin 100 derecelere çıktığını gördüm ki Noctua için çok fazla kendileri dünyadaki en iyi soğutmaa...
  9. TyShame

Temas etmiyor olabilir hocam dediğiniz gibi vidaları tam sıkamamış olabilirsiniz veya termal macun tam temas etmiyor olabilir termal macunu biraz bol sürün en fazla anakarttan temizlersiniz.
  10. TyShame

Sıvı soğutma yetmiyor işlemcine. Turbo boost ile 250 w a çıkan bir işlemci o. Soğutma sistemini yükseltmen veya undervolt yapman veyahut turbo boost u kapatman gerek. Undervolt ve turbo boost kapatma işleminde performans düşüşü ilka olacaktır.
  11. TyShame

Turbo boost kapatıp tekrar test eder misin ?
  12. TyShame

Yardım Kioxia Exceria Plus Laptopta Soğutulur mu?

Fana uzak yakınlığıyla alakası yok okonunun çünkü kasa içi fanları laptoplarda kasanın içine hava üflemek için değil bakır borularla taşınan sıcak havanın radyatörlerle soğutulması yani dışarı atılması mantığıyla çalışır. Isıyı dağıtıp soğutma mantığı yapacaksınız siz o soğutucuyu alarak. Farklı...
  13. TyShame

Yardım Kioxia Exceria Plus Laptopta Soğutulur mu?

Denemekten zarar gelmez :) sonuçta ısı testlerini yapmadık. Soğutucuyu grafen veya bakır borulu tercih edebilirsin daha iyi yayar ısıyı.
  14. TyShame

GALAX 4070 düşük rpm ve ısı sorunu

Hocam 65 dereceye neden 100 derece muamelesi ediyorsun 65 e yeterli işte çok fazla soğuk olsun istiyorsan msi afterburner indir fan hızlarını elle ayarla. 65 öyle aman aman bir sıcaklık değil
  15. TyShame

Öneri Laptopta sıvı metal kullanmanın avantajı

Amd + nvdia kombolu hocam ryzen 7 6800h rtx 3070 ti nitro 5 an 515 - 46
  16. TyShame

Öneri Laptopta sıvı metal kullanmanın avantajı

Bende uygulamak istiyorum da akar makar diye pek maçam yemiyor hocam bu konuda fikriniz nedir ?
  17. TyShame

Laptop soğutucu öneri

Dark luna al geç 350 400 e bulursun alüminyum
  18. TyShame

Laptop Termal Pad Değişimi

Bunlar thermal putty e benziyor. İnternette modelini araştır değişim yapan yabancı kanallara vs kesin pad ise pad koy. Putty se boşa koymamışlardır onı
  19. TyShame

Çözüldü✓ Artic freezer 2 360m termal macunu dışa atıyor?

Fazla sürmenin tek dezavantajını yaşıyorsun :D bidahakine daha az sür bunu engelle
  20. TyShame

Termal macun nasıl sürülür

Çok fazla sürmen sıcaklıkları arttırmaz ama etrafa yayılır işlemcinin çevresinden macun temizlersin sonra. Gerekli olduğunu hissettiğinde dur. Az geldiyse zaten sıcaklıklarda farkedersin düşüş olmaz söker ekleme yaparsın İyi günler
Top Bottom