Arama sonuçları: *

1. W

Çözüldü✓ Hava soğutma/sıvı soğutma önerisi

evet oldu teşekkürler bu kadar ilgilendiğin için
  2. W

önceden alışveriş yapmadım ama geçersiz diyor 1737127991 önceden alışveriş yapmadım ama geçersiz diyor
  3. W

gerçekten kaçırılmayacak fiyatmış sağolun 1737127730 son bir soru soracağım kodu nereye giriyoruz
  4. W

henüz kodu girinceki fiyata bakamadım ve şuan ssd takıyorum rica etsem söyleyebilir misiniz kodu yazınca fiyatı kaç olduğunu
  5. W

yapan adamın boşuna günahını almışım başka minik bir kutu vardı içinden çıktı teşekkür ederim yardımlarınız için muhtemelen bu hafta içinde dediğinizi alırım
  6. W

baktım fakat hiç bir zaman öyle bir şey yoktu 5 senedir pc bende heralde takan kişi stock fan taktıktan sonra yok etmiş onları 1737125193 peki videoda bir şey görünüyor adam hayır diyor dairesel bir şey onu kullanarak yapabilir miyim
  7. W

tamamdır hocam öneri için teşekkürler 1737124927 montaj kısmına baktım takarken kilitlediği şey yok benim anakartta sadece vidalayabileceğim kısım var bu şekilde kullanabilir miyim yoksa illa o braketleri almam gerekir mi
  8. W

satıcıdan yana sorun yok biraz baktım çoğu yerde aşağı yukarı aynı fiyat çok sıkıntı edersem başka yerden alırım sadece kalitesinden şüphe ettim biraz
  9. W

güzele benziyor ama fiyat fazla uygun geldi tırsmadım değil :D
  10. W

tamamdır hocam bekliyorum ve biraz baktığıma göre hava soğutma bu tarz fiyatlarda sıvı soğutmadan daha iyi ve daha uygun fiyatlı olabiliyor 1737122486 iyi gibi duruyor aklımda bulunduracağım teşekkürler
  11. W

öncelikle önerin için teşekkürler bi kaç ay önce donanım arşivinde olan bir videodan dolayı şuan kafam iyice karışık sıvı soğutmayı bu fiyat bandında almak mantıklı mı değil mi bilmiyorum ve mümkünse biraz daha ucuza varsa çok iyi olur
  12. W

pc yi geliştiriyorum bu yüzden işlemcimi değiştirme kararı aldım r5 5600x e geçmeyi düşünüyorum elimde amd stock fanı var şuan beni idare ediyor ama 5600x e geçetiğimde halen idare eder mi emin olamıyorum ki tahminimce etmez bu yüzden hava soğutma yada sıvı soğutma almayı düşünüyorum hangisi...
Top Bottom