Neler Yeni

Çözüldü✓ Hava soğutma/sıvı soğutma önerisi

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Bozkurt
Bütçe
1500
pc yi geliştiriyorum bu yüzden işlemcimi değiştirme kararı aldım r5 5600x e geçmeyi düşünüyorum elimde amd stock fanı var şuan beni idare ediyor ama 5600x e geçetiğimde halen idare eder mi emin olamıyorum ki tahminimce etmez bu yüzden hava soğutma yada sıvı soğutma almayı düşünüyorum hangisi daha iyi olur bilmiyorum yada hangi markanın hangi modeli iyidir vs. ama bütçem düşük bu yüzden hava soğutma daha uyguna daha iyi olacaktır diye düşünüyorum işlemci 4,2-4,5k civarında yani anlayacağınız üzere soğutmaya çok para çıkartamıyorum bildiğiniz uygun fiyatlı bu işlemciye yetecek soğutma varsa yardımcı olur musunuz (max bütçe 2k)

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,027
İsim
baba merhaba

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,027
İsim
baba merhaba
Daha uyguna 200tl altına dark veya gamebooster gibi dandik ürünler var hocam. İşe yarar attığım veya deepcool 240liklar olur 1800 ila 2200 arası fiyatlar değişiyor. Kule tipi olarakta thermalright çift kule çift fanli olanlar da 1.8k TL bandında thermalright en uygun kule tipi 1200tl falandır gaming.gentr bı bakin

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
pc yi geliştiriyorum bu yüzden işlemcimi değiştirme kararı aldım r5 5600x e geçmeyi düşünüyorum elimde amd stock fanı var şuan beni idare ediyor ama 5600x e geçetiğimde halen idare eder mi emin olamıyorum ki tahminimce etmez bu yüzden hava soğutma yada sıvı soğutma almayı düşünüyorum hangisi daha iyi olur bilmiyorum yada hangi markanın hangi modeli iyidir vs. ama bütçem düşük bu yüzden hava soğutma daha uyguna daha iyi olacaktır diye düşünüyorum işlemci 4,2-4,5k civarında yani anlayacağınız üzere soğutmaya çok para çıkartamıyorum bildiğiniz uygun fiyatlı bu işlemciye yetecek soğutma varsa yardımcı olur musunuz (max bütçe 2k)

Hocam thermalright phantom spirite bakabilirsin veya deepcool le500

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Bozkurt
Daha uyguna 200tl altına dark veya gamebooster gibi dandik ürünler var hocam. İşe yarar attığım veya deepcool 240liklar olur 1800 ila 2200 arası fiyatlar değişiyor. Kule tipi olarakta thermalright çift kule çift fanli olanlar da 1.8k TL bandında thermalright en uygun kule tipi 1200tl falandır gaming.gentr bı bakin
tamamdır hocam bekliyorum ve biraz baktığıma göre hava soğutma bu tarz fiyatlarda sıvı soğutmadan daha iyi ve daha uygun fiyatlı olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam thermalright phantom spirite bakabilirsin veya deepcool le500
iyi gibi duruyor aklımda bulunduracağım teşekkürler

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
tamamdır hocam bekliyorum ve biraz baktığıma göre hava soğutma bu tarz fiyatlarda sıvı soğutmadan daha iyi ve daha uygun fiyatlı olabiliyor

iyi gibi duruyor aklımda bulunduracağım teşekkürler
rica ederim biraz daha uygun olsun diyorsanız da şunu önerebilirim

Bünyamina

80+ Platinum
Şu ürünü alabilirsin. Videoda da bahsettiği konu bu işlemciler en uygun böyle soğutucularla zaten soğuyor. Fazlasına gerek yok ki.
65-70 derece arasında bir sıcaklık değeri alırsın ortalama.

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Bozkurt
Şu ürünü alabilirsin. Videoda da bahsettiği konu bu işlemciler en uygun böyle soğutucularla zaten soğuyor. Fazlasına gerek yok ki.
65-70 derece arasında bir sıcaklık değeri alırsın ortalama.
güzele benziyor ama fiyat fazla uygun geldi tırsmadım değil :D

Bünyamina

80+ Platinum
güzele benziyor ama fiyat fazla uygun geldi tırsmadım değil :D
Tırsmana gerek yok. Satıcıdan yanaysa ben ve buradaki bir çok arkadaş bu satıcıdan ürün aldı.
Kuponla bu fiyata geldiğini belirteyim. Yoksa 500-600tl civarında x123 ve bu ürün.

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Bozkurt
Tırsmana gerek yok. Satıcıdan yanaysa ben ve buradaki bir çok arkadaş bu satıcıdan ürün aldı.
satıcıdan yana sorun yok biraz baktım çoğu yerde aşağı yukarı aynı fiyat çok sıkıntı edersem başka yerden alırım sadece kalitesinden şüphe ettim biraz

Bünyamina

80+ Platinum
satıcıdan yana sorun yok biraz baktım çoğu yerde aşağı yukarı aynı fiyat çok sıkıntı edersem başka yerden alırım sadece kalitesinden şüphe ettim biraz
Sıvı soğutucu değil ki bu acaba kalitesi nasıl diye düşüneceksin.
4 Bakır borulu 120mm fanlı giriş orta arası parça kalitesi olan bir ürün.
Bu soğutucuyu AM5 tarafında 7500f ve 7600 gibi işlemcilerde kullanan bir çok kişi var.
F/p olarak değerlendirip al. Düşünüp kafa patlatacağın bir ürün asla değil.

Wemsry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray Bozkurt
Bu soğutucuyu AM5 tarafında 7500f ve 7600 gibi işlemcilerde kullanan bir çok kişi var.
tamamdır hocam öneri için teşekkürler

montaj kısmına baktım takarken kilitlediği şey yok benim anakartta sadece vidalayabileceğim kısım var bu şekilde kullanabilir miyim yoksa illa o braketleri almam gerekir mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,356
Üyeler
165,521
Son üye
BeynimdeHipHop
Top Bottom