Neler Yeni

Yardım 5600x e sıvı soğutma 360mm sıvı soğutma önerisi

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan

grasdiyas

80+ Silver
anakartınız nedir silikon kaliteniz iyi mi? istediğiniz performansa ulaşamaya bilirsiniz

kötü anakart ile cb r23 te 12k puan alabiliyorum işlemcinin silikonu iyi ancak anakart 75w kaldırmıyor god of war gibi oyunlarda çıkıyor bu değerlere

grasdiyas

80+ Silver
B450M K gigabyte
o anakart ile çok overclock yapılamaz malesef vrm ler dayanmaz boşuna sıvı soğutma almayın 30dk bilemedin 1 saat sonra pc kendi kendine kapanıcak bende asrock b550m hdv var hatta konu açmıştım 12k puan aldım diye bulursam atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1726232961242.png

silikonum iyi olduğu için rahat ulaştı -30 curve verdim üstüne bide ancak yinede anakart dayanmadı test süresi uzadıkça puan düşüyordu

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
o anakart ile çok overclock yapılamaz malesef vrm ler dayanmaz boşuna sıvı soğutma almayın 30dk bilemedin 1 saat sonra pc kendi kendine kapanıcak bende asrock b550m hdv var hatta konu açmıştım 12k puan aldım diye bulursam atayım

Alıntıyı görüntüle
silikonum iyi olduğu için rahat ulaştı -30 curve verdim üstüne bide ancak yinede anakart dayanmadı test süresi uzadıkça puan düşüyordu
Oc yapmasamda ekran kartıma yetiyor zaten ben güzel gözüksün diye istediğimi yazdım hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Nihat

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yardımcı olduğunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür

Bu ürün nasıl arkadaşlar
Güzel üründür. Fanlarında ses sorunu var diye duymuştum fanları değiştirirsin istersen

Kronik pompa sorunlu Olmasa alınırdı ama ne yazık ki sorunlu

Bunu alırsan buz gibi olur işlemci ama kalın radyatörden dolayı kasaya sığmayabilir

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
Güzel üründür. Fanlarında ses sorunu var diye duymuştum fanları değiştirirsin istersen

Kronik pompa sorunlu Olmasa alınırdı ama ne yazık ki sorunlu

Bunu alırsan buz gibi olur işlemci ama kalın radyatörden dolayı kasaya sığmayabilir
Fanları değiştirip yerine Lian li fan alsam olur mu peki hocam

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öneri var mı belki 10 tane felan alabilirim çünkü kasanın düzgün gözükmesini istiyorum
Oo düzgün gözükmesini istiyorsan benim canlarım var çok güzeller, aşığım şu fanlara
Lian Li UNI Fan SL-Infinity
Videolarına falan bakarsın mükemmel fanlar görüntü açısından da çok güzel performans açısından da. Piyasada görüntü açısından en sevdiğim fan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom