- Konu Sahibi Konu Sahibi
değmez ozaman ben sinerjiden alayım teşekkürler
değmez ozaman ben sinerjiden alayım teşekkürler
konunun başında bahsettim ilerde değiştiricem ve güzel bir kasa icin 360mm istiyorumo işlemciye 360 fazla değil mi 120 kafi bence
aldım zaten deepcool ls720konunun başında bahsettim ilerde değiştiricem ve güzel bir kasa icin 360mm istiyorum
ls720 aldım fakat kullanamadım öyle çok ama sessizdi i5 için fazla fazla yeter şuan stok durumuna baktımda 7bin tl civarı gördüm ls 720 se modeli var n11 de 4bin tl civarı oda eğer alıcaksan bitfenix cube 360 da öneririm 3600tlydi sanırım yakın arkadaşım kullanıyor oda güzelSes ve ısı değerli nasıl soyleyebilirmisin bendede ayni işlemci var merak ettim
4bin değil 5200tl ve satıcı güvenilir değills720 aldım fakat kullanamadım öyle çok ama sessizdi i5 için fazla fazla yeter şuan stok durumuna baktımda 7bin tl civarı gördüm ls 720 se modeli var n11 de 4bin tl civarı oda eğer alıcaksan bitfenix cube 360 da öneririm 3600tlydi sanırım yakın arkadaşım kullanıyor oda güzel
neden fiyatları bi anda bukadar yükseldi ki peki4bin değil 5200tl ve satıcı güvenilir değil
stok bitti çünkü en çok satan sıvı soğutuculardan öneriyorduk bende de varneden fiyatları bi anda bukadar yükseldi ki peki