Neler Yeni

Çözüldü✓ Hava soğutma/sıvı soğutma önerisi

tamamdır hocam öneri için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

montaj kısmına baktım takarken kilitlediği şey yok benim anakartta sadece vidalayabileceğim kısım var bu şekilde kullanabilir miyim yoksa illa o braketleri almam gerekir mi
Anakart kutusunun içerisinde olması lazım. AMD için braket şart.

baktım fakat hiç bir zaman öyle bir şey yoktu 5 senedir pc bende heralde takan kişi stock fan taktıktan sonra yok etmiş onları

peki videoda bir şey görünüyor adam hayır diyor dairesel bir şey onu kullanarak yapabilir miyim

baktım fakat hiç bir zaman öyle bir şey yoktu 5 senedir pc bende heralde takan kişi stock fan taktıktan sonra yok etmiş onları
Anakart hurdacılarında olur. Bir ihtimal belki mahalle bilgisayarcısında vardır. Netten alabilirsin.

peki videoda bir şey görünüyor adam hayır diyor dairesel bir şey onu kullanarak yapabilir miyim
O yuvarlak aparat intel LGA soket için.

Anakart hurdacılarında olur. Bir ihtimal belki mahalle bilgisayarcısında vardır. Netten alabilirsin.

O yuvarlak aparat intel LGA soket için.
yapan adamın boşuna günahını almışım başka minik bir kutu vardı içinden çıktı teşekkür ederim yardımlarınız için muhtemelen bu hafta içinde dediğinizi alırım

yapan adamın boşuna günahını almışım başka minik bir kutu vardı içinden çıktı teşekkür ederim yardımlarınız için muhtemelen bu hafta içinde dediğinizi alırım
Bugün kodun son günü. Gün içinde alabiliyorsan iyi olur.

gerçekten kaçırılmayacak fiyatmış sağolun

son bir soru soracağım kodu nereye giriyoruz
Ürünü sepete ekledikten sonra sol üstten kupon ekle. Webden giriyorsan da benzerdir.

önceden alışveriş yapmadım ama geçersiz diyor

Ürünü sepete ekledikten sonra sol üstten kupon ekle. Webden giriyorsan da benzerdir.

Bugün 23.59a kadar devam edecekti bitmiş. SELAM150 dener misin ?
Oha 449TL ye düştü. :D

Geri