Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Sistemime nasıl upgrade yapabilirim ?

ne ile yükseltmemi önerirsin genelde rust,valorant oynuyorum biraz daha + fps almayı istiyorum
  2. Xpertronic

Sistemime nasıl upgrade yapabilirim ?

imzamdaki sistemi biraz daha güçlendirmek istiyorum ne tür eklemeler veya değişiklikler yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı ? Konuyu yanlış kategoride açtıysam kusura bakmayın
  3. Xpertronic

Yardım Hangi termal macunu kullanmalıyım?

o zaman onu kullan yine içinden çıkanda dursun köşede kötü bir şey değildir diye tahmin ediyorum ihtiyaç halinde kullanırsın
  4. Xpertronic

Yardım Hangi termal macunu kullanmalıyım?

MX-4 Orjınal olan değil mi ? piyasada çakması olan bir ürün eğer orjinal ise mx-4 kullan değilse içinden çıkanı öneririm
  5. Xpertronic

Kasamın üst tarafına fan taksam etkili olurmu?

İllaki faydası olur bütçe varsa öneririm hemde estetik olarak güzel duruyor fazla fan
  6. Xpertronic

Kasadaki Fanların Yönü Doğru mu ?

üst fanın birini egzoz fan yaparsan daha güzel hava akışı olur
  7. Xpertronic

Pc Boşta Çalişiyor Ve Sıcaklıklar Çok Yüksek!

Sürücülerini kontrol et güncel mi diye onun haricinde bir fikrim yok malesef
  8. Xpertronic

Pc Boşta Çalişiyor Ve Sıcaklıklar Çok Yüksek!

laptop için normal bence belki düne göre odan daha sıcaktır sıcaklık artışı ondandır
  9. Xpertronic

Çözüldü✓ hazır sistemlerde termal macun sıkıyorlar mı ?

hazır şekilde geliyor sıkıyorlardır, sadece ekran kartını ayrı gönderiyorlar genelde
  10. Xpertronic

Termal macun önerisi

https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b.html
  11. Xpertronic

kule tipi fan değişimi hakkında

aigo marka almıştım baya eskiden 5 li paket şuan satışta yok galiba
  12. Xpertronic

kule tipi fan değişimi hakkında

ben kendiminkini değiştirmiştim bir sorun yaşamadım
  13. Xpertronic

Snowman T6 Ultra vs Dark Freezer x125

Aynı işlemcide t6 kullanıyorum bayadır kullanıyorum memnunum diğeri hakkında tam bilgim yok
  14. Xpertronic

Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !

orjinal linki bende zamanında almıştım benim üründe sahtedir büyük ihtimal ama soğutmasından memnun kaldım yine de tekrar alacağım zaman orjinalini almak isterim
  15. Xpertronic

Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !

linki paylaşır mısın
  16. Xpertronic

termal macunum geldi nasıl kullanmalıyım

Evet peçete ile güzelce kalan macunları temizle daha sonrasında yeni macunu işlemcinin üzerine sür ve dağıt tüm yüzeye
  17. Xpertronic

Termal macun Önerisi

arctic mx-4 2019 edition
  18. Xpertronic

Snowman T6 Ultra Nasıldır?

Bilgisayarcıya gitmene gerek yok takabilirsin sende sadece güç kullanman gerekiyor parmağın acıyor o kadar
  19. Xpertronic

Hangi macun daha iyi ?

2019 edition genelde öneriliyor
  20. Xpertronic

60 ₺'ya kadar Termal macun önerisi

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-arctic-mx-4-4-gr-fiyati,513629125.html
Top Bottom