Sıcaklık problemi mi çekiyorsun? Kasan mesh zaten taksan her türlü işine yarar ama çok fazla etkili olmaz.Merhaba phanteks p400a kasamın üst tarafa 2 tane 120mm veya 140mm fan taksam soğutmada ne kadar etkisi olur?
Not: şuan 3ön+1egzoz fan var kasada
sıcaklık problemi yaşamıyorum ama işlemcim ve ekran kartım fazla ısınan parçalar olduğunca soüuk çalışmasını istiyorumSıcaklık problemi mi çekiyorsun? Kasan mesh zaten taksan her türlü işine yarar ama çok fazla etkili olmaz.
dün ben üste taktım 1 adet 12cm fan ama egzoz olarak yapsam mı diye kafamda hala deli bi fikir varBende de normalde 3+1 şeklinde vardı üstüne 1 tane daha ekledim. Derece olarak çok farketmese de üstteki fan yokken yükselen sıcak hava kasanın üstünde bir sıcaklık oluşturuyordu. Şimdi sıcak havayı direkt dışarı attığı için olmuyor. Böyle bir faydasını gördüm ben.
Valla üsttekini egzoz yapmak mantıklı zaten ama bende fazladan bir tane fan vardı yoksa özellikle takacağım bir şey değildün ben üste taktım 1 adet 12cm fan ama egzoz olarak yapsam mı diye kafamda hala deli bi fikir var![]()
hocam ben üstteki fanı ch kısmına taktım anakarttaki zaten diğer fanlar argb olduğu için kontrolcüye bağlı sonra ch fandan da hızını sıcaklığa göre ayarladım. Bazen kasamı açık bırakıp dışarı çıkıyorum telefonla bağlanıp işimi hallediyorum bilgisayarımdan o gibi durumlarda üstteki fanı yüzde 30 civarında çalışıyor sıcaklık artarsa kendi otomatik artıyor diğer fanlar hem boş ışık yapmıyor hem ses yapmıyor sistem boştaykenValla üsttekini egzoz yapmak mantıklı zaten ama bende fazladan bir tane fan vardı yoksa özellikle takacağım bir şey değil![]()
anakart b450mk2hocam ben üstteki fanı ch kısmına taktım anakarttaki zaten diğer fanlar argb olduğu için kontrolcüye bağlı sonra ch fandan da hızını sıcaklığa göre ayarladım. Bazen kasamı açık bırakıp dışarı çıkıyorum telefonla bağlanıp işimi hallediyorum bilgisayarımdan o gibi durumlarda üstteki fanı yüzde 30 civarında çalışıyor sıcaklık artarsa kendi otomatik artıyor diğer fanlar hem boş ışık yapmıyor hem ses yapmıyor sistem boştayken