Arama sonuçları: *

1. Ybeyaz

hava soğutma vs sıvı soğutma

Kaliteli bir hava soğutma bence daha iyidir.
  2. Ybeyaz

Ryzen 5 5600 için fan önerisi

Stok fan varsa ya Arctic gibi kaliteli bir şey alana kadar bekle ya da hiç alma daha iyi hocam 😀
  3. Ybeyaz

Ryzen 5 5600 için fan önerisi

Bütçeden bağımsız Artic diyorum
  4. Ybeyaz

RYZEN 5 5600 hangi soğutucu

R5 5600 kullanıyorum. Arctic Freezer 34 esports Duo aldım. Gayet memnunum boşta 43 oyunlarda maks 60 gördüm. Ortalama olarak oyunlarda 45-48 derece. Tertemiz soğutuyor. Ses falan da pek yok. Hiç rahatsızlık vermedi. Bence burada mühim olan kasanın ön kısmının mesh olması. Ona dikkat ederek gönül...
  5. Ybeyaz

Yardım ARCTIC Liquid Freezer II 360 sıvı soğutma

360mm daha iyi olur. Garantiyi göz ardı ederdim ben.
  6. Ybeyaz

İşlemci nedir kankam
  7. Ybeyaz

Yardım Termal macun önerisi

İyidir mx4. Çok fark etmez kanka.
  8. Ybeyaz

Garantisi yokmuş gibi görmek lazım. Sorun çıkarsa ücret karşılığında yapılır.
  9. Ybeyaz

Çözüldü✓ Kasa ön kapağı açık olsa çok tozlanır mı ?

Günü kurtarır hocam bir ara toparlarsınız sorun olmaz. Bu aralar ülkece günü kurtarmaya bakıyoruz 😀
  10. Ybeyaz

Sayın hocam sineklik türü çözümler ancak günü kurtarır. Uzun vadede parça ömürleri kısalır. Performans düşer. Daha çok zarar edersiniz. Anladığım kadarıyla fanları söküp takmak sizin için zorlayıcı bir iş olur. Hem sistem parçalarını korumak hem de daha az maddi kayıp yaşamanız için size önerim...
  11. Ybeyaz

Belli ki bir hata var. İşlemci ısısı stok fan için de fazla gibi geldi bana. Ön fanlar havayı içeri alacak eğer bunu sağlayamıyorsanız kesinlikle bir bilene gösterin. Bu şekilde kullanmanızı önermiyorum. Zira fiyatlar yüksek bu dönemde pahalı bir zevk oldu.
Top Bottom