Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

İ5 12400F Sıvı Soğutma tavsiyesi

o işlemcinin soğutmaya ihtiyacı yok 2 senedir termal macun değişmem kasayı nadiren temizlerim 1080p ultra rdr2 tlou gibi oyunlarda 69 dereceyi geçtiğini görmedim
  2. Yozgatlııı

Termal macun kaç yıl dayanır

zaman geçtikçe ilk günkü performansını vermez ilk sürdüğün ile 2 yıl sonra sürdüğün aynı performansı vermez
  3. Yozgatlııı

Öneri Amd ryzen 5500 işlemci için hangi soğutucuyu tercih etmeliyim ?

Termal macun değiş o işlemciye stok bile yetiyor
  4. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Sistemi kaça satsam gider?

doğru diyorsunuz aslında 6000 seriside değerlendirilmeli 1740770818 aklımdaki sorular çözüldü aslında teşekkür ederim herkese ben iyice bir düşüneyim.
  5. Yozgatlııı

nvdia içinde öyle diyorlardı ama öyle olmuyor işte :D
  6. Yozgatlııı

amacım aslında 2k 60 fps üstü almak ve 7700xt bana bunu veriyor. 6000 serisi almayı pek fazla istemiyorum güncel olmasını istiyorum. amacım hep güncel tutmak
  7. Yozgatlııı

çalışıyorum ama öğrenciyim ailemden pek para almam yani kurslar felanda var yetiştirmesi zor oluyor 1740770251 mesela 7500f drr5 rx 7700xt bir sistemi kaça toplarım?
  8. Yozgatlııı

şuanki ekran kartımın satılma ihtimali çok düşük bence. adam bakıyor 1k fazlaya 6700xt var onu alıyor. yada gidiyor 6650xt alıyor. garip.
  9. Yozgatlııı

doğru diyorsunuz garanti bitmeden satmam doğru olacaktır. ancak geri totoyu düzeltmeye parayı ne kadar buluruz sıkıntı oda
  10. Yozgatlııı

hocam komple satıp am5 kurmak demek yaklaşık 20k para demek bence
  11. Yozgatlııı

hocam aslında amacım üniversiteye gidene kadar iki sene içinde elini yüzünü toplamak. sürekli güncel tutmak istiyorum çünkü iki üç sene sonra satmam daha zor olur
  12. Yozgatlııı

sizce işlemciyi felan 14400f yapıp ekran kartını 7700xt yapmak dahamı mantıklı. yada drr5 geçebilirmiyim ama ona anakrtta ister zahmetli olur biraz
  13. Yozgatlııı

arkadaşlar vatandan hazır sistem olarak almıştım bütün parçaların 6 7 ay garantisi var 12400f rx6700 sapphire pulse 10gb gskill ripjaws 2x8gb 3200mhz cl16 gigabyte h610 h thermal theke s200tg argb (psu içinde) kingstone 1tb m2ssd pce 4.0 4000 okuma 4100 yazma şuan gidiceği fiyat beni tatmin...
  14. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Kasam daha yarım saat 1 saat olmadan sıcak oluyor elimi koyamıyorum

Boşta 50 oluyor demiş boşta 50 normalmi
  15. Yozgatlııı

Sistem için dekor önerisi ve kablo gizleme taktiği istiyorum

Arkadaşlar benim kendi listem bu şekilde 1 metre kablo koruyucu siyah borumsu şey masa altı sepeti (arka tarafta olucak priz ve kablo yığınları oraya gidecek) monitör üstü ışık (bar light) onlarca kablo tutucu cırtcırtlı şeyler ve masa altından tavana yapıştırmak için bir kaç cırt cırt daha Twd...
  16. Yozgatlııı

Yardım 🔥✅ hangi kasa fanı daha iyidir✅🔥

sağdaki daha yeni nesil gibi duruyor ki bence öyle. ben olsam 1 kere sol 1 kere sağdaki fanı denerdim. en sessiz ve hızlı olanını kullanırdım.
  17. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Bu fan sıfır mi 2. El mi

Hocam işlemcinin üzerine gelen kısım çizik olmamalıdır. Kılcal çizikler olabilir, macun zaten k çizikleri doldurmak için olan bir şey. 1720439662 Üzerindeki macunda yaşam başlamış hocam zaten
Geri