MERTCANİBB
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
ekran kartımda 3 fanlı anlamadım yardım olabilicek varsa sevinirim
Boştayken mi?ekran kartımda 3 fanlı anlamadım yardım olabilicek varsa sevinirim
Kasa resmi atarmisinekran kartımda 3 fanlı anlamadım yardım olabilicek varsa sevinirim
Kasa resmi atarmisin
normal oyuna giriyorum işte yarım saatte alevBoştayken mi?
İşlemci nedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normal oyuna giriyorum işte yarım saatte alev
ryzen 5 5600xİşlemci nedir
İlk başta kule tipi soğutucu almanı öneririmryzen 5 5600x
bari kule tipi soğutucuda öner reis ve ben takabilirmiyimİlk başta kule tipi soğutucu almanı öneririm
Bence sorunu çözecek şey şu an bu değil. Ben de 5600 kullanıyorum stok fan ile 65 dereceyi geçmiyor, ayrıca anladığım kadarıyla ekran kartının da ısınmasından şikayetçiİlk başta kule tipi soğutucu almanı öneririm
kasanın üstüde delikli bildiğin sıcaklık üflüyor anlamıyorumBence sorunu çözecek şey şu an bu değil. Ben de 5600 kullanıyorum stok fan ile 65 dereceyi geçmiyor, ayrıca anladığım kadarıyla ekran kartının da ısınmasından şikayetçi
takabilirsinbari kule tipi soğutucuda öner reis ve ben takabilirmiyim
Kasa yeni mi? Kış ayında çok normal değil daha bunun yazı varkasanın üstüde delikli bildiğin sıcaklık üflüyor anlamıyorum
takabilirsin
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni toparladımtakabilirsin
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasa yeni mi? Kış ayında çok normal değil daha bunun yazı var
yeni topladımkasanın üstüde delikli bildiğin sıcaklık üflüyor anlamıyorum
boşta 45 iyi mi?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni topladım
DeğilMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni topladım
boşta 45 iyi mi?