muratozler
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya 3 senedir hiç hatırlamıyorum bu kadar ısındığını en fazla 82 83 derece görüyordu zaten en fazla işten sonra 1 saat oynayıp yatıyordum. Fakat last of us yükledim gölgelendirme yaparken 85 oldu ekran kartı sıcaklığı... maalesef satmak veya yeni kart almak gibi bir durumum yok anlık çözüm üretmeye çalışıyorum 80 derece stabil düşürebilsem zaten yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Hiç macunu yenilemedim ve stok fan var hala kasada. Belki bunlardır sorun, umarım bunlardır...ısınması normal aldığın ekran kartı modeli en kötü soğutma performansına sahip model denebilir , kasanın önü mesh değilse cam varsa sökmelisin mümkünse kendin mesh bir şeyler uydur tel ile önüne fan takarsın. 3 tane bu fanı alacağına ekran kartı ve kasayı satıp daha mantıklı modellere yönelebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendim yenilerim ya elim beceriklidir baktım yutuptan kolay zaten ince tabaka yaycaz alt tarafıTermal macunu kendiniz mi değiştireceksiniz hocam? yoksa birine mi götüreceksiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Macun yenileyip, 3 tane söylediğim fandan sipariş edeceğim umarım en azından stabil 80 dereceleri görürüm. Bu da yeterli olacakttır diye tahmin ediyorumFanlara elinizi biraz yaklaştırın rüzgar pek vurmuyorsa fanları da değiştirebilirsiniz, düşündüğünüz fanın değerleri iyi gerçi biraz tuzlu.
Onun dışında yine arkadaşın dediği gibi bir temizlik yapılmalı. Kullandığınız kartın değerlerine bakmaya çalıştım da sanırım zaten bu baya sıcak çalışan bir model ama 80 civarına indirmek lazım. İlk ikisinden sonra gerek olmayabilir.