Arama sonuçları: *

1. Yphen

Anormal çalışan fan RPM'leri hk?

Şuan kapalı hocam hala aynı pc açılışından 5-10 dakika sonra bir anda fan sesleri yükselmeye başlıyor ekran kartı mı diye baktım fanları dönmüyor bile işlemci kullanımı %3 ila %10 arası geziniyor ama ortada garip bir fan sesi var ve daha dün formatladım pc'yi.
  2. Yphen

BIOS ayarlarını default çektim hala biraz daha ses var hocam ve internette bir ayarı yok.
  3. Yphen

Forumdakiler önerdi hocam en f/p fan olarak kalitesiz olduğunu pek zannetmiyorum. Hangi ayarları yapmam daha sağlıklı hocam?
  4. Yphen

Hayır hocam şuan pc'de wallpaper engine açık yüksek ayarlar da ve tarayıcı açık şuan aşırı yüksek sesle çalışıyorlar.
  5. Yphen

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi sorun şu tüm sistemimi daha alalı 3 gün oluyor herhangi bir ayar yapmadım fakat bir anda kasa fanları aşırı sesli çalışmaya başlıyor sıcaklıklara bakıyorum herhangi bir sorun yok bunun önüne nasıl geçebilirim nasıl bir ayar çekebilirim yardımcı olursanız...
  6. Yphen

Fan montajı nasıl yapılır?

Arkadaşlar selamlar, konu başlıkta ki gibi fan montajı yapamadım elimde thermalright tl c12c-s model 6 adet fan mevcut anakartım ise msi b550 gaming plus kasam ise zoko amiral dk431 bu fanları nasıl montajabilirim kendi çoklayıcı ve 3 pin rgb girişleri var bir türlü yapamadım yardımcı olursanız...
  7. Yphen

Kasa ve İşlemci fanı önerisi?

Teşekkürler hocam, İlk başta ekran kartından zannettim kasayı bir baştan aşağı temizledim bakım yaptım güç verip denedim ekran kartının fanları dönmüyor boşta olduğu için içim rahatladı sonra bir baktım ki ön fanların bir veya iki tanesinden bu ses geliyor kasanın mesh tarafına bir tokat atınca...
  8. Yphen

Arkadaşın attığı "https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-thermalright-tl-c12c-s-argb-siyah-12-cm-3-lu-fiyati,280784834.html" bu fan alınır mı hocam?
  9. Yphen

1300 TL düz fana vermem hocam ama teşekkür ederim. O siteden almayacağım hocam genel olarak silverstone iyi bir marka dediğiniz markanın hangi modelini alayım? Airblazer da baya iyi hocam tabi bu lite versiyonu arasında fark vardır eminim ama bunu da tercih edebilirim fiyatı da baya uygun.
  10. Yphen

Selamlar dostlar, Zoko Amiral DK431 kasam ön fanların'dan bir tanesinin sanırım motoru bozuk açılışta baya bir traktör sesi tarzı bir ses veriyor ön kasada ki tüm fanları değiştirmeyi düşünüyorum ek olarak bir de işlemci soğutucu almayı düşünüyorum işlemcim i3 12100F "ID Cooling SE 214 XT"...
  11. Yphen

R5 5600 kule tipi soğutucu önerisi

Hallettim hocam teşekkürler.
  12. Yphen

ID Cooling SE 214 XT çift fan yapma?

Ara sıra dalgınlığıma gelip ters yaptığımda oluyor :D Hocam sizden bir ricam var bulamadım konuya da cevap veren de yok 1900 TL'ye kadar Gen 4 1 TB M2 SSD tavsiyesi yapar mısınız rica etsem.
  13. Yphen

O kısmı hep unutuyorum hocam kasa toplarken kasanın ön fanlarına bakarak hallederim onlar da havayı çekiyor sonuçta bu iki fanıda öyle ayarlarım teşekkür ederim hucam. :peepokalp:
  14. Yphen

O zaman logonun ters tarafı olacak doğru mu hucam?
  15. Yphen

Hocam bir de iki kablo olacak Allahtan "B550 GAMING X V2" anakart o yüzden yakınına bir yerde bağlarım kabloyu amin. Hucam size şey sorcam fanın hangi yüzü egzoz fanına doğru bakıcak onun için bir yardımcı olur musunuz?
  16. Yphen

Hocam hoş geldiniz sefa getirdiniz biz biraz fanteziye kaçıyoruz hocam aslında çentik bulsak airblazer 120 alırız 2 tane hem sessiz hem kaliteli :D 1696023988 Ya hocam sen nasıl bir kralsın böyle tarif edemedim :peepokalp:
  17. Yphen

Allah razı olsun ama centiğini nereden alacam :d Kaliteli fanlar pahalı hocam belki aynı fan ucuzdur diye söyledim. Aynısını dedim az önce hocam centiğini nereden bulacaz ki :d
  18. Yphen

Aynı fandan bulamaz mıyım hocam yedek parça olarak? 1696023606 Farklı bir şey için lazım hocam masraf problem değil :D
  19. Yphen

Arkadaşlar selam, Kısaca özetlemek gerekirse bu soğutucuyu çift fanlı kullanmak istiyorum orjinal fanının aynısından nereden bulabilirim veya alabilirim çift fanlı kullanmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  20. Yphen

R5 5600 kule tipi soğutucu önerisi

Aynı fanı nereden bulabilirim ben çift fanlı kullanmak istiyorum da.
Top Bottom