Arama sonuçları: *

1. Yphen

4K bandında sıvı soğutma önerisi?

GIGABYTE önerildi hep emin olamadığım için tekrar tekrar araştırıyorum bir daha upgrade yapmayacağım için 1k daha bütçem olsa Lian Li alırdım kesinlikle.
  2. Yphen

Arayışım devam ediyor++
  3. Yphen

Dragos kötü marka sanırım hocam?
  4. Yphen

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-aqua-elite-360-argb-v3-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,442454978.html https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dragos-aquaforge-argb-beyaz-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1034204144.html Bu ikisi nasıl hocam?
  5. Yphen

Bu soğutucuyu gördüm hocam da ne kadar iyi bilmiyorum biraz da ömürlük bakıyorum her dakika upgrade yapmak istemiyorum bir şeyleri sizce nasıl?
  6. Yphen

Beyaz istemiştim hocam siyah atmışsınız.
  7. Yphen

Rampage almaktansa hiç almam daha iyi hocam sistemimi sokakta bulmadım.
  8. Yphen

Dostlar selamlar fiyat performans sıvı soğutma arıyorum 4K bandında 360 mm beyaz sıvı soğutma önerileriniz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim hava soğutmayı boşuna önermeyin kullanmak istemiyorum yıllardır kullandığım için biraz daha estetik görüntü istiyorum beyaz olması şart şimdiden...
  9. Yphen

Çözüldü✓ KASA FAN AKIŞ YÖNÜ YARDIM

Hocam önde ki 3 fan dışarıdan havayı içeriye bakarken nasıl alacak? İntake fanlar çoğu kasa da bknz (NZXT H6 Flow) dışarı doğru bakar dışarıdan havayı çeker içeriye doğru verir burada 3 fan da içeride çalışıyor dışarıdan hava almıyor.
  10. Yphen

Olmaz diğer fanların yönü doğru hava akışını stabil yapmak istiyorsan öndeki fanları söküp ters takman gerekiyor.
  11. Yphen

Ön tarafta ki 3 fan içeriye bakıyor bu yanlış intake fanlar dışarı doğru bakmalı dışarıda ki havayı alıp içeriye verip egzoz fan'dan tahliye etmeli
  12. Yphen

Thermalright Peerless Assassin 120 AM5 kurulumu?

Hocam onu hallettim ben ARGB bağlantısını nasıl yapacağımı soruyorum sadece.
  13. Yphen

Soğutucu taktım hocam da ARGB pinlerini birbirlerine taktım paralel olarak olmadı illaha anakartta ki soketlere mi takmam lazım?
  14. Yphen

Dostlar selamlar kısaca özet geçeyim her şeyi doğru yaptım lakin soğutucu bloğunu işlemcinin üzerine koyuyorum ve vida yerleri denk gelmiyor hiç bir şekilde ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  15. Yphen

7500F için sıvı soğutma önerisi?

muhtemelen siyaha siyah yapacağım gibi
  16. Yphen

yok hocam 240mm yeterli bu işlemci için sadece fiyat performans sıvı soğutma arıyorum o kadar.
  17. Yphen

Yok hocam kule tipinden gına geldi ve hiç estetik durmuyor. Şöyle bir ikilemde kaldım eğer beyaz siyah uyumu yapabilirsem kasa Cougar MX220 eğer olmazsa ASUS A21 Plus
  18. Yphen

7500F için yeterli mi hocam?
  19. Yphen

Arkadaşlar selamlar, Bu işlemci için f/p sıvı soğutma arıyorum DeepCool LE500 buldum sizce alınır mı iş görür mü uzun vadede upgrade yapmayacağım çünkü. Bir de ufak sorum var beyaz kasaya siyah sıvı soğutma uyumlu olur mu görsellik açısından? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  20. Yphen

Sleeved kablo önerisi?

Arkadaşlar selamlar beyaz sistem topladım arkadaşıma AM5 sistem sleeved kablo istiyor işlemci anakart ve ekran kartı için hangilerinin uyumlu olacağını bilmediğim için sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe: 4000 TL
Geri