Thermalright Peerless Assassin 120 AM5 kurulumu?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Dostlar selamlar kısaca özet geçeyim her şeyi doğru yaptım lakin soğutucu bloğunu işlemcinin üzerine koyuyorum ve vida yerleri denk gelmiyor hiç bir şekilde ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakartın arkasındaki plate kaymış olabilir ona bir bakın derim. Vidalar boşa dönüyodur. Fotoğraf atarsanız daha etkili yardımcı olabiliriz

Anakartın arkasındaki plate kaymış olabilir ona bir bakın derim. Vidalar boşa dönüyodur. Fotoğraf atarsanız daha etkili yardımcı olabiliriz
Soğutucu taktım hocam da ARGB pinlerini birbirlerine taktım paralel olarak olmadı illaha anakartta ki soketlere mi takmam lazım?

''vida yerleri denk gelmiyor''dan kastınızı anlayamadım hocam. Bağlantıyı tabii ki anakarta yapmanız gerek. Gücü nerden alacak yoksa

''vida yerleri denk gelmiyor''dan kastınızı anlayamadım hocam. Pinleri tam olarak nereye taktınız birbirineden kastınız nedir. Bağlantıyı tabii ki anakarta yapmanız gerek. Gücü nerden alacak yoksa
Hocam onu hallettim ben ARGB bağlantısını nasıl yapacağımı soruyorum sadece.

Hocam eğer anakartınız argb destekliyorsa cpu fan kısmına takman yeterli olacaktır. Anakartın uygulaması üzerinden kontrol edebilirsin. Desteklemiyorsa içinden çıkan kontrolcüye bağlayıp kontrolcü ucunu da psu'dan gelen ilgili klabloya takman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5:12'den itibaren izlersen daha iyi anlayabilirsin hocam

Geri