Arama sonuçları: *

1. Zamazingo0

Yardım Yeni sistem beyaz mı siyah mı toplanmalı ?

Hocam beyaz almışsın zaten diğer parçaları da, beyazdan devam bence.Benim odada çoğu şey siyah olduğu için ben siyah sistem topluyorum şu anda.Beyaz da pek sevmiyorum açıkçası.Ama beyaz seviyorsan bütçen de yetiyorsa kesin beyaz devam et.
  2. Zamazingo0

14600K Soğutacak sıvı soğutma tavsiyesi

çok iyi o zaman hocam teşekkürler öneri için
  3. Zamazingo0

hocam ufak bir yazım hatası olmuş da i5-14600kf mi i7-14700kf mi her ikisi için de sıcaklık değeri iyi ama eğer 14700kf ise çook iyi performans gösteriyor demektir o yüzden soruyorum
  4. Zamazingo0

Olabildiğince ucuz olursa sevinirim ama çok kaliteli bir şeyse de max 5500 verebilirim ona göre önerirseniz çok iyi olur
  5. Zamazingo0

Yardım Ryzen 5 7500f Sıvı sogutma önerisi

oynamadan önce 5-10dk bakıp okşuyorum kasayı olay sadece oyun sırasında değil hem insan aldığı şeyin az güzel gözükmesini isteyebilir özellikle masasının üstünde ise kasası
  6. Zamazingo0

4K bandında sıvı soğutma önerisi?

varsa videolari yabanci kanallari tavsiye ederim genelde daha bi ayrintili oluyolar
  7. Zamazingo0

4K bandında sıvı soğutma önerisi?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gigabyte-aorus-waterforce-ii-ice-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,718661101.html ben de bunun siyahini almayi dusunuyorum, recep baltasin youtubeda incelemesi mevcut ordan bakabilirsin dragoslarin da ömrü nasıldır bilmem, detayli olmasa da...
  8. Zamazingo0

R7 9700X ' I SOĞUTAMIYORUM RESMEN YANIYOR

fanlar buyuk ihtimalle normal bicakli, yan taraftakileri ters takip dene olmazsa baska bir seydir sorun 1751143422 bi de sogutucuyu duzgun taktigindan emin ol
  9. Zamazingo0

Ryzen 7 7800X3D için soğutucu önerisi

frost commander en iyisi kasana da sığıyor.Kasan 166mm destekliyor, frost commander 158mm
  10. Zamazingo0

ROG Herculx EVA-02 gibi ozel tasarim seylerin adı ne?

Hocam bakmak bile hosuma gidiyor bulmam laziim
  11. Zamazingo0

Cook sag ol hocam cevap icin.Su an zaten param yok sadece bakiyorum.İnternete ne yazarsam eva02 gibi modeller cikar.Anime olmasi onemli degil ozel tasarim olsun yeter
  12. Zamazingo0

Bulmam lazim adini asiri hosuma gitti McQueenli bulursam yazarim :D 1749308141 https://www.amazon.com/MSI-RTX-4070-12G-Graphics/dp/B0CV1PXXK7 Bitane daha buldum
  13. Zamazingo0

https://rog.asus.com/tr/graphics-cards/accessories/rog-herculx-graphics-card-holder-eva-02-edition/ Bunun gibi ozel tasarim urunlerinin adi ne ve nerden bulabilirim? Garip garip seyler yazarak arattim ama bir sey cikmadi
  14. Zamazingo0

Kule tipi sogutucu nasil montajlanir

En fazlasını bilmiyorum da ortalama 65-70 dedi.Stres testine falan da soktu diye biliyorum.
  15. Zamazingo0

Valla hocam benim arkadaşın kasası akvaryum olmasına rağmen sıcaklığı çok değil işlemcinin.En kötü yenisini alırsın.İyzico ile falan baya ucuza geliyor
  16. Zamazingo0

Hocam am5te nasıldır bilmiyorum ama benim arkadaşım takmaya cesaret edemedi o soğutucuyu bilgisayarcıya taktırdı.Yanında olmadığım için görmedim ama bence arkadaşım tırstı biraz.Kendin deneyebilirsin takmayı. Sıcaklık olarak da 14400Fte ortalama 65-70 derecelerde dedi.Yeterli yani 7500F için...
  17. Zamazingo0

Bu soğutucu iyzico vs ile kaça gelir?

Kampanyalar hakkında bilgi sahibi değilim, hangisi hangisinde geçerli bilmiyorum
  18. Zamazingo0

@Kirisute neymiş kardeşim komik olan
  19. Zamazingo0

Daha kayıt olmadım butun kampanyalar duruyor, kaça gelir? https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  20. Zamazingo0

Yardım PC Geldi Montaj İçin Yardım

Valla ben olsam denerdim de Arkadaşım risk almak istemedi bir yere götürüp taktıracak
Geri