Yardım Yeni sistem beyaz mı siyah mı toplanmalı ?

Ekran kartınız neydi fotoğrafta büyüklüğünü tam çözebildiğimi söyleyemem sanki 3060 gibi duruyor kart ama böyle bir sestemde 4090 gibi bir kart beklentim oluşuyor
4080 super
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartınız neydi fotoğrafta büyüklüğünü tam çözebildiğimi söyleyemem sanki 3060 gibi duruyor kart ama böyle bir sestemde 4090 gibi bir kart beklentim oluşuyor
Ryzen 7 9800X3D /ROG STRİX B850 F GAMİNG WİFİ / Gigabyte 4080 SUPER / GSKİLL 2X24GB 6400 MHZ CL32 / THOR 1000+80 PLATİNİUM /KC3000 1TB - 990 PRO 1 TB / COOLER MASTER HAF 700 EVO / İCUE 420mm LCD / SAMSUNG ODYSSEY G6 2k 240hz / Steelseries Actris Nova Pro Wireless / Logitech g pro X superlight 2/10x120mm Lianli FAN/

4080 super

Ryzen 7 9800X3D /ROG STRİX B850 F GAMİNG WİFİ / Gigabyte 4080 SUPER / GSKİLL 2X24GB 6400 MHZ CL32 / THOR 1000+80 PLATİNİUM /KC3000 1TB - 990 PRO 1 TB / COOLER MASTER HAF 700 EVO / İCUE 420mm LCD / SAMSUNG ODYSSEY G6 2k 240hz / Steelseries Actris Nova Pro Wireless / Logitech g pro X superlight 2/10x120mm Lianli FAN/
4080 super kasa içerisinde benim 1660 gibi ufacık kalmış :D
Çok güzel sistem hocam sıkıntısız sorunsuz güle güle kullanın

4080 super

4080 super kasa içerisinde benim 1660 gibi ufacık kalmış :D
Çok güzel sistem hocam sıkıntısız sorunsuz güle güle kullanın
teşekkürler kasa çok büyük olduğu için küçücük kalıyor evet dediğiniz gibi

Cpu fanındaki gife ayrı bayıldım hocam ndşwmdşwmdş

Neyse konuyu biraz fazla meşgul ettik tekrar güle güle kullanmanızı dilerim
evet evet öyle oldu t eşekkürler :)

ben beyaz üst seviye dizdim hata ettim açıkçası bir parça değişceksin beyaz olduğu için değişeceğin zaman daha fazla ücret ödüyorsun, daha uyguna daha iyi performans veren görüntü açısındanda farklı ve tatmin edici siyah her türlü bana göre daha mantıklı şuan ki sistemim de ekte mevcut beyazdan siyaha geçtim
Bu kasa güzel bende çok istiyorum inşallah alacağım kısa sürede

Alta şuanki ekipmanlarımın fotosunu attım. O fotodaki masa değişecek. Süt beyazı yaptıracam marangozda. Ve lianli'den akvaryum kasalı bir sistem toplucam. Sizce bu sistemi komple beyaz mı toplasam iyi gider bu setup'a yoksa siyah mı toplamalıyım?
beyaz göze hitap eder ve şık durur ancak bütçe kısıtlı ise zor beyaz parçalar daha pahalı olur eğer bütçeden yana sorununuz yok ise beyaz yakışacaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Alta şuanki ekipmanlarımın fotosunu attım. O fotodaki masa değişecek. Süt beyazı yaptıracam marangozda. Ve lianli'den akvaryum kasalı bir sistem toplucam. Sizce bu sistemi komple beyaz mı toplasam iyi gider bu setup'a yoksa siyah mı toplamalıyım?
Ekipmanların beyaz. Beyaz sistem yanında şık durur bence. Bütçe sıkıntı yapmıyorsa beyaz almanızı öneririm.

• Beğen
Aslında tek renk üzerinden gitmek yerine beyaz/siyah, siyah/gri gibi kombinler de yapabilirsin. İçine nasıl sinecekse o şekilde yap.

Aslında tek renk üzerinden gitmek yerine beyaz/siyah, siyah/gri gibi kombinler de yapabilirsin. İçine nasıl sinecekse o şekilde yap.
hocam zaten ekipmanları öyle dizdim fakat kasayı karışık dizmek yerine tek renk düşünüyordum ama karar veremedim.

Hocam beyaz almışsın zaten diğer parçaları da, beyazdan devam bence.Benim odada çoğu şey siyah olduğu için ben siyah sistem topluyorum şu anda.Beyaz da pek sevmiyorum açıkçası.Ama beyaz seviyorsan bütçen de yetiyorsa kesin beyaz devam et.

• Beğen
hocam zaten ekipmanları öyle dizdim fakat kasayı karışık dizmek yerine tek renk düşünüyordum ama karar veremedim.
O zaman bi tek garibim klavye siyah kalacak gibi gözüküyor :ROFLMAO:

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070