Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Yardım Laptop ısı değerleri çok yüksek

Valorant oynarkenki ısı değerlerim soldaki GPU sağdaki CPU önerileriniz nelerdir ?
  2. Zaquare

Çalışan Bir Fanı El İle Durdurmak Zararlı mı?

Bende sıkılınca yapıyordum ama önermem sağlıklı değil bazen tak diye geriye vurabiliyor
  3. Zaquare

Yardım Ekran kartı OC nasıl yapılır ?

Benm şuan böyle 130 w çekiyo eskiden 70 üstüne çıkmazdı bi anda aynı ayarda arttı sıcaklık değerleri falan bile ve mh değeri düştü miningde değişik bişi oldu güzel bi ayar verebilir misiniz ? (MSI RTX 2060 GAMING 6G)
  4. Zaquare

Yardım Ekran kartı overclock

Ethereum mining yapıyorum şu anki ayrımla RTX 2060 gaming 6g ekran kartım 77 w 32 mh sabit min-57-58 max-60-61 derecelere çıkıyor mh yükseltmem lazım bi tık güzel bildiğiniz bir ayar var mı ?
  5. Zaquare

Yardım Egzoz Fandan Gelen Garip Ses!

Bende daha da kötü bi şeye süreter gibi traktör sesi çıkarıyo
  6. Zaquare

Excalibur ısınma sorunu çözümü var mı?

Laptop fanları var belki işine yarayabilir.
  7. Zaquare

Öneri Bilgisayarıma daha ne yapabilirim ?

Anakart unutmuşum pardon MSI B450M PRO M2 - V2
  8. Zaquare

Öneri Bilgisayarıma daha ne yapabilirim ?

Sistem özelliklerim ; Anakart : MSI B450M PRO M2 - V2 Ekran kartı : RTX 2060 GAMING 6G İşlemci : AMD Ryzen 5 2600 RAM : G.Skill Ripjaws 8x2 gb 3000mhz Kasa : Xigmatek Glare 7a CPU FAN : Snowman x6 SSD : 500 lük wd blue HDD : 1tb wd blue
  9. Zaquare

Kasa modifiye taslağı sizce nasıl olmuş?

Mor deneyebilirsin daha iyi olur .
  10. Zaquare

Snowman T6 ultra vs x6

X6 kullanıyorum güzel ama fan ramlarin üstünde ramleri geçti yani.
  11. Zaquare

Öneri Bilgisayar hızlandırma ...?

Evet 6 bakır borulu 3 fanlı cpu fan var. 1610562731 Snowman x6 var.
  12. Zaquare

Öneri Bilgisayar hızlandırma ...?

Bilgisayarımı en hızlı konuma getirmek istiyorum bazı şeyler var mesela görüntüyü düşürüp hızlandırma gibi ben görüntüyü bozmak istemiyorum açıkçası görüntü bozmadan performans arttırmak istiyorum nasıl yaparım sistemim imza bölümünde yazıyor...
  13. Zaquare

SNOWMAN EGZOZ FAN iyi mi

Snowman bendede x6 işlemci soğutucusu var memnunum 3 fanlı 6 bakır borulu püfür püfür kasam kaliteli bir marka tavsiye ederim 120mm zaten güzel alabilirsin.
  14. Zaquare

Kasanın üstüne 3 tane fan almayı düşünüyorum

Kasanın üstüne 3 tane fan almayı düşünüyorum ve 3 fan sığar mı ya da bana ucuz mor fana önerir misiniz mor da olur RGB de ucuz olsun yeter kasa modelim xigmatek glare 7a.
  15. Zaquare

Overclock yapmalı mıyım?

Yok unutmadım.
  16. Zaquare

Overclock yapmalı mıyım?

Hmmm.
  17. Zaquare

Overclock yapmalı mıyım?

Değil şuan profile 2 1 var sadece on off yok.
  18. Zaquare

Overclock yapmalı mıyım?

Denedim hiç biri olmuyor en üste expert falan vardı expert yaptım yine olmadı profile 2 yaptım yineaktif olmadı bi tane yer vardı offset falan yazıodu onu açtım yine olmadı olmuyo :( .
  19. Zaquare

Overclock yapmalı mıyım?

Tamam ama benm ramler manuel 3000mhz de axpm alırsam sıkıntı olmasın @!Yardım Lazım! 1604574004
  20. Zaquare

Overclock yapmalı mıyım?

Maalesef benimki MSI anakart bıos son sürüm. 1604573680 @!Yardım Lazım!
Top Bottom