Benm şuan böyle 130 w çekiyo eskiden 70 üstüne çıkmazdı bi anda aynı ayarda arttı sıcaklık değerleri falan bile ve mh değeri düştü miningde değişik bişi oldu güzel bi ayar verebilir misiniz ?
(MSI RTX 2060 GAMING 6G)
Ethereum mining yapıyorum şu anki ayrımla RTX 2060 gaming 6g ekran kartım 77 w 32 mh sabit min-57-58 max-60-61 derecelere çıkıyor mh yükseltmem lazım bi tık güzel bildiğiniz bir ayar var mı ?
Bilgisayarımı en hızlı konuma getirmek istiyorum bazı şeyler var mesela görüntüyü düşürüp hızlandırma gibi ben görüntüyü bozmak istemiyorum açıkçası görüntü bozmadan performans arttırmak istiyorum nasıl yaparım sistemim imza bölümünde yazıyor...
Snowman bendede x6 işlemci soğutucusu var memnunum 3 fanlı 6 bakır borulu püfür püfür kasam kaliteli bir marka tavsiye ederim 120mm zaten güzel alabilirsin.
Kasanın üstüne 3 tane fan almayı düşünüyorum ve 3 fan sığar mı ya da bana ucuz mor fana önerir misiniz mor da olur RGB de ucuz olsun yeter kasa modelim xigmatek glare 7a.
Denedim hiç biri olmuyor en üste expert falan vardı expert yaptım yine olmadı profile 2 yaptım yineaktif olmadı bi tane yer vardı offset falan yazıodu onu açtım yine olmadı olmuyo :( .