Neler Yeni

Overclock yapmalı mıyım?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Denedim hiç biri olmuyor en üste expert falan vardı expert yaptım yine olmadı profile 2 yaptım yineaktif olmadı bi tane yer vardı offset falan yazıodu onu açtım yine olmadı olmuyo :( .
Cpu ratio nasıl açılmıyor la valla anlamadım. @kandes22 bir bakar mısın? En olmadı bir konu aç dostum bununla ilgili direk fotoğraflı birileri yardımcı olur ben kavrayamadım problemi @10ZenoX01 profile kısmı “ON” mu gözüküyor açık mı yani?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Cpu ratio nasıl açılmıyor la valla anlamadım. @kandes22 bir bakar mısın? En olmadı bir konu aç dostum bununla ilgili direk fotoğraflı birileri yardımcı olur ben kavrayamadım problemi @10ZenoX01 profile kısmı “ON” mu gözüküyor açık mı yani?
Değil şuan profile 2 1 var sadece on off yok.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Değil şuan profile 2 1 var sadece on off yok.
Kaydetmeden çık o zaman yeni bir konu aç bence o kısmın fotosunu al ve sorunu yaz aynı ana kartı kullanan birinin söylemesi daha iyi olur
@10ZenoX01 dostum şeyi denesene. Sende flaş bellek vardı demi? Biosun güncel nede olsa yüklemişsin sanırım. En güncel biosu bir daha yükler misin? Bios kur yani.

Son düzenleme:

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Kaydetmeden çık o zaman yeni bir konu aç bence o kısmın fotosunu al ve sorunu yaz aynı ana kartı kullanan birinin söylemesi daha iyi olur
@10ZenoX01 dostum şeyi denesene. Sende flaş bellek vardı demi? Biosun güncel nede olsa yüklemişsin sanırım. En güncel biosu bir daha yükler misin? Bios kur yani.
Hmmm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom