Arama sonuçları: *

1. agathusia

Kasa fanlarina elektrik gelmiyor

telepati ile mi iletişim kuralım yoksa sana göklerden mesaj mı yolliyim 5.yy safsataları gibi? Foto at anakart markasını söyle kasa markasını söyle kim sana öğretti böyle konu açmayı nerede yazıyor?
  2. agathusia

TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Senin gibiler alsın diye.
  3. agathusia

TERMAL MACUN ÖNERİSİ

bu fiyata termal macun değil diş macunu bile olmaz.
  4. agathusia

i3-10100F için kule tipi soğutucu tavsiye

o işlemciye alttan çakmak lazım tutman ki o sıcaklıklara erişsin. Kesin bir sıkıntı var.
  5. agathusia

Yardım işlemci gene çok sıcak çalışıyor

11400f gibi giriş zayıf bir işlemci o sıcaklıkları buluyorsa ya soğutucu sıkıntılıdır. Yada hava mava girişi yoktur kasaya. Başka bir şey mümkün değil gibi.
  6. agathusia

Yardım M2 ssd için soğutma önerisi

m2ssd lerde yapılan test sıralarında 70 dereceleri görünce insanlar sanıyor ki günlük kullanımda yada oyun oynarken de o dereceleri görür öyle bir şey pek olası değil. Benim m2 de testte 65 70 leri bulur oyun oynarken 55 leri aştığını daha görmedim. Bence sende çok takılma O küçük bloğa uçuk...
  7. agathusia

furmark sonuçları nasıl

Tesiti iki farkı şekilde yap. ilki 1080p 8x ve 768p 4x olarak ve bunları min 20 dk çalıştır. 1686499070 1dklık testen hiçbirşey çıkmaz.
  8. agathusia

6PİN kontrolcüye 4pin fan takılırmı

Önce sıkıntıyı bulman lazım kontolcün bozuk yada psu ile ilgili bir sıkıntı var. Fan aldığında onlar da çalışmaz ise ne yapacaksın?
  9. agathusia

Yardım İ5 12400f için 214 xt yeterli mi

çok öyle absürt birşeyim yok aslında önü mesh bi kasam var 2 ön 1 egsoz var hatta arkası ile duvar arasında 20 30 cm var. Ondan merak edip sordum.
  10. agathusia

Yardım İ5 12400f için 214 xt yeterli mi

bende de 12400f var boşta 40 45 arası oyunda da max 70 görüyor. Sen nasıl bir sorun yaşıyorsun?
  11. agathusia

12400f İçin Hava soğutma önerisi

12400f çiler toplandı tavsiye dinliyoruz :D 1681231579...
  12. agathusia

Intel stok fan vidalanırmı

çocuk vidalasam zarar görür mü demiş. Bende kendi gözüyle görüp karar vermesi için öyle söyledim. Sonuçta ortada kırığı gösteren bi foto falan yok ne olacağı belli olmaz en iyisi montajını yapıp kendisinin gözlemlemesi 80 90 derece gi bile görse işlemci patlayacak değil ya :D sistemi kapatır fan...
  13. agathusia

Intel stok fan vidalanırmı

tak herşeyi çalıştır fan dönerken yalpalıyor mu sağa sola takılıoyr mu bak
  14. agathusia

THERMALTAKE TH240 EN YÜKSEK DEVİRDE DÖNÜYOR

anakartta hangi sokete takılı?
  15. agathusia

Acil soğutucu önerisi !

as 500 yazınca çıkan şey bu hocam siz verdiğiniz iki tavsiye için de link atar mısın?
  16. agathusia

Acil soğutucu önerisi !

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-as500-plus-soket-intel-ve-amd-2x140mm-fan-islemci-sogutucusu-fiyati,1530829780.html 1680648362...
  17. agathusia

Acil soğutucu önerisi !

adam fiyatı uygun demiş direk 1.5k dan başlatmışsın kral :)
Top Bottom