fan ayağı kırılmışsa tam oturmaz yerine aşırı ısıya neden olur.tak herşeyi çalıştır fan dönerken yalpalıyor mu sağa sola takılıoyr mu bak
Fan ayağı kırıldı vidalasam zarar görürmü
çocuk vidalasam zarar görür mü demiş. Bende kendi gözüyle görüp karar vermesi için öyle söyledim. Sonuçta ortada kırığı gösteren bi foto falan yok ne olacağı belli olmaz en iyisi montajını yapıp kendisinin gözlemlemesi 80 90 derece gi bile görse işlemci patlayacak değil ya sistemi kapatır fan almaya gider sonuçtafan ayağı kırılmışsa tam oturmaz yerine aşırı ısıya neden olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fan ayakları değişebiliyor internette değişim videosunu izleyebilirsin.
Hocam kırığı görmemize gerek yok, İntel stok fanlar takılırken zorlanırsa ucundaki plastik klipsler kırılıyor anakarta oturmuyor. Vidalı fanlar ayrı onlar için de braket gerekiyor. Fan almak yerine ayağını değiştirebilir.çocuk vidalasam zarar görür mü demiş. Bende kendi gözüyle görüp karar vermesi için öyle söyledim. Sonuçta ortada kırığı gösteren bi foto falan yok ne olacağı belli olmaz en iyisi montajını yapıp kendisinin gözlemlemesi 80 90 derece gi bile görse işlemci patlayacak değil ya sistemi kapatır fan almaya gider sonuçta
Hocam kırığı görmemize gerek yok, İntel stok fanlar takılırken zorlanırsa ucundaki plastik klipsler kırılıyor anakarta oturmuyor. Vidalı fanlar ayrı onlar için de braket gerekiyor. Fan almak yerine ayağını değiştirebilir.
LGA 1700 Ayağı diye aratma. Intel fan ayağı diye arat.Lga1700 ayağı bulamadım internette
foto?Ama bendeki farklı gözüküyor