Intel stok fan vidalanırmı

utqq_10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
Fan ayağı kırıldı vidalasam zarar görürmü

tak herşeyi çalıştır fan dönerken yalpalıyor mu sağa sola takılıoyr mu bak

fan ayağı kırılmışsa tam oturmaz yerine aşırı ısıya neden olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fan ayakları değişebiliyor internette değişim videosunu izleyebilirsin.
çocuk vidalasam zarar görür mü demiş. Bende kendi gözüyle görüp karar vermesi için öyle söyledim. Sonuçta ortada kırığı gösteren bi foto falan yok ne olacağı belli olmaz en iyisi montajını yapıp kendisinin gözlemlemesi 80 90 derece gi bile görse işlemci patlayacak değil ya :D sistemi kapatır fan almaya gider sonuçta

çocuk vidalasam zarar görür mü demiş. Bende kendi gözüyle görüp karar vermesi için öyle söyledim. Sonuçta ortada kırığı gösteren bi foto falan yok ne olacağı belli olmaz en iyisi montajını yapıp kendisinin gözlemlemesi 80 90 derece gi bile görse işlemci patlayacak değil ya :D sistemi kapatır fan almaya gider sonuçta
Hocam kırığı görmemize gerek yok, İntel stok fanlar takılırken zorlanırsa ucundaki plastik klipsler kırılıyor anakarta oturmuyor. Vidalı fanlar ayrı onlar için de braket gerekiyor. Fan almak yerine ayağını değiştirebilir.

Lga1700 ayağı bulamadım internette
Hocam kırığı görmemize gerek yok, İntel stok fanlar takılırken zorlanırsa ucundaki plastik klipsler kırılıyor anakarta oturmuyor. Vidalı fanlar ayrı onlar için de braket gerekiyor. Fan almak yerine ayağını değiştirebilir.

Ama bendeki farklı gözüküyor

Yani demek istediğim yeni fanlardaki ayak farklı

Vidalarsan olur da anakarta zarar vermeden yapmaya dikkat et.

Anakart deliği vida için uygunmudur normalde

Geri