Arama sonuçları: *

1. bariskarali

Yardım 600 TL'yeMSI MAG CORELIQUID 240R ARGB 240mm Alınır mı?

knk post çok eski :D bu ürünü aldım kullandım sattım bile :D 1626619079 konu eski
  2. bariskarali

Yardım 600 TL'yeMSI MAG CORELIQUID 240R ARGB 240mm Alınır mı?

Memnundum ama bir cızırtı sorunu olmustu sattım bende.
  3. bariskarali

Yardım Sıvı Soğutmadan İyi anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Cızırtı Geliyor!

pompa dediğim pump fan değil mi? özele gelsene reis 1-2 daha bişe soracam
  4. bariskarali

Yardım Bilgisayarım Önce ısınıyor sonra soğuyor.

Arkadaşlar başlık biraz garip oldu ama 1-2 gün önce sıvı soğutmamı ilk açınca cızırtı geliyor sonra düzeliyor demiştim. Videosu nuda asağıya koyacam tekrardan. . Sorunu çözüme ulastıramadım. onunla ilgili de bir göz atabilirsiniz...
  5. bariskarali

Yardım Sıvı Soğutmadan İyi anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Cızırtı Geliyor!

Biliyormusun knk programı kullanmayı. Yanlış bişe yapmamak için soruyorum.
  6. bariskarali

İlk başta geliyor. Daha sonra şifreyi falan girince bi 2-3 dk sonra geçiyor. Pompa smart modda aynen. Yani ısınınca artıyor hızı. Bunu sabitleyemedim. Eğer sen biliyorsan yardımcı olurmusun? Biostan pek anlamam.
  7. bariskarali

Ne yapılması lazım. Garantiye göndermekten başka çare kalmadı galiba. :D
  8. bariskarali

nasıl yani knk? radyatörde pompa nasıl oluyır :D Bak bendeki soğutma bunun aynısı. Şu radyatördeki kare parça ne acaba?
  9. bariskarali

Knk dün söktüm. Fanlarından ayırdım radyatörü kasadanda ayırdım. Elimde de aynı sesi verdi. Yani %100 Eminim radyatörün içinden geliyor.
  10. bariskarali

Birazdan kaydedim atarım 1625934495 15. saniyede başlıyor. Fanlar hızlanıp hızlı su pompalanana kadar sorun yok.
  11. bariskarali

Arkadaşlar Sıvı soğutmanın radyatöründen cızırtı gibi ses geliyor. Fanlar falan sürtmüyor. Söktüm fanları sade calıstırdım. %100 Radyatörün içinden geliyor ses. Sanki fan sürtüyormus gibi bir cızırtı gibi. Neden yapıyor olabilir? Sadece PC yi ilk açtığımda fanlar hızlanınca yapıyor. Mesela oyun...
  12. bariskarali

Sıvı Soğutmadan Neden cızırtı sesi gelir?

pompa dediğin işlemciye takılı olan parça değil mi. Benim ordan gelmiyor. radyatörden geliyor. sadece baslangıcta 5 saniye falan geliyor. Sonra kesiliyor. 1625664313 Valla ben anlamadım knk bu işi ama. Bundan eminim pompadan gelmiyor dün söktüm iyice kontrol ettim. Radyatörden tıkırtı sesi...
  13. bariskarali

Reis şöyle söyleyim. Vidaları dün sağlamlastırdım. Kauçuk olayında ise. Mesela oyunlarda falan hızlanıyor ısınınca o zaman bile çıkmazken sadece ilk baslangıcta geliyor. Pompa olarak ta pompadan gelmediğine %100 eminim. Radyatörden geliyor.
  14. bariskarali

Dün söktüm tekrardan taktım. 1-2 defa denedim ses cıkmadı. Sonra tekrardan oldu. Hangi vidaları sağlamlasıtrayım? Bir de direk radyatörden geliyor ses. Onuda söyleyim.
  15. bariskarali

Arkadaşlar Sıvı soğutmanın radyatöründen neden böyle cızırtı tarzı bir ses geliyor? Sadece ilk pc yi açtığımda geliyor. Fanlar falan bir yere sürtmüyor. Böyle tıkırdı gibi cızırtı gibi bir ses geliyor. Bunu yasayan var mı?
  16. bariskarali

MSİ MAG 100R'nin üstüne 3 adet fan takılır mı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-mag-forge-100r-gaming-kasa-acilis-ve-ilk-deneyim.287780/ 2 yeri var.
  17. bariskarali

bu sıvı soğutma nası önerisi varsa bu fiyat civarında önersin

Az daha koyup msi alabilirsin.
  18. bariskarali

En Fazla 250TL İşlemci Soğutucu Önerisi

Fanlar çokta sesli değil. Anakart ve kasan ne?
Top Bottom