Arama sonuçları: *

1. berkec34

Termal macun öneri kaliteli memnun kaldığınız öncelikli olursa sevinirim

https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-cryofuze-violet-termal-macun-p-44367?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAhJWsBhAaEiwAmrNyq0yri2kAmI69DnaaBiFBChSv5kjcvaah9imjFUr2fjMJM54Q_QfIFRoC6LoQAvD_BwE
  2. berkec34

Termal Macun önerisi

Zaten çözülmüş, güzel değerler almış dediğine göre, bir şey almasına gerek yok şuanlık. İlla alacaksa sıvı soğutma alsın
  3. berkec34

Termal Macun önerisi

MX-6 performans olarak iyi, videodaki gibi iyi sonuçlar çıkıyor kıvamı yoğun olduğu için ya düzgün yayılmıyor yada fazla sürüyorduk. kısacası mx6 uzun sürede götürür yoğun olduğu için az sürdüğünden dolayı yenile yenile dur :D
  4. berkec34

Termal Macun önerisi

O taşmaması için öyle yapıyor, yeni işlemcilerde amd nin işlemcisi öyle olduğu için. Ben bant yapıştırmadım zaten o bantlar kalmıyor çıkartıyorsun. Aynı miktarda sürüp parmağımı straçliyim sürdüm yani
  5. berkec34

Termal Macun önerisi

Videodaki gibi sürün isterseniz az kullanıp, ben öyle yaptım verim aldım. Soğutucuyda ayarında sıkarsanız düşecektir bence. tabi önceki macunlarıda iyi temizleyin :)
  6. berkec34

Termal Macun önerisi

Videodaki kadar az koyup yine videodaki gibi sürdüm güzelce yaydım eşit olacak ve düz şekilde, şuan sorunsuz. Ama dediğim gibi yine benzer sonuç alırsanız en sağlıklısı yeni soğutucu almak. Daha önce mx4 vardı onu biraz daha fazla sıkıyorum kıvamı akışkan olduğundan yayılıyordu zaten, mx6 baya...
  7. berkec34

Termal Macun önerisi

mx-6 için şöyle söyleyeyim, çok çok ince sürmek lazım. Bende verim alamıyordum kıvamı katı olduğu için. video koydum oradaki arkadaş gibi o miktarda sürdüm 6.20 den itibaren izleyebilirsin. Streç ile daha güzel ve ince sürmüş oldum ve ısı değerleri şuan boşta 35 lere düştü cs de 63-65 geçmiyor...
  8. berkec34

İtopyadan termal macun önerisi

Sinerjiye git al
  9. berkec34

Termal Macun Önerisi

Valla ben 3 kere macunu yeniledim 3. de verim alabildim. Kıvamı yoğun olduğu için çok ince sürmek gerekiyor, İşlemci üzerine biraz döktüm, parmağıma streç film yaptım güzel pürüssüzce parmağımla her yerine yaydım işlemcinin, kıvamı yoğun olduğu için çok ince sürülmesi yetiyor a4 kağıdı gibi...
  10. berkec34

Termal Macun Önerisi

cooler master sıf rengınden dolayı alınır :d mx6 almamış olsam alırdım valla
  11. berkec34

BU IKI SIVI SOGUTUCUDAN HANGISINI ONERIRSINIZ ?

360 lar arasında en iyisi, hem de görsel olarakta iyi duruyor kasada bence. 1694729585...
  12. berkec34

BU IKI SIVI SOGUTUCUDAN HANGISINI ONERIRSINIZ ?

LT720, zaten gamebooster nedir abi o bütçelere çıkıyorsan
  13. berkec34

Wipaste C2 termal macun ekran kartına sürülür mü?

mx6 yıda iptal ettirip tekrar wipaste aldırcan he :D
  14. berkec34

Valla iş için günde belki 17-18 saat açık pc, o yüzden 70-80 koymaz. Ben diğerini çok öneriyorlardı merak ettim diye almıştım ama mx6 daha iyi herhalde. Şuanda da üzerinde zaten mx4 var
  15. berkec34

işlemciye sürecektimde mx6 aldım artık
  16. berkec34

O kadar öneriyordunuz wipasteyi, bak iptal ettim mx-6 aldım :D
  17. berkec34

Kullananlar öneriyordu az önce bende sipariş verdim, ama teknobiyotikte mx4 te 129 lira. Ben sıf denemek için alacağım birde macun değişmek lazım 8-9 ay oldu
  18. berkec34

Soğutucu termal macun yenileme

peçeteyle silince üzerinde kalıyor o yüzden dedim alkollü mendil falaan mı lazım acaba
  19. berkec34

Soğutucu termal macun yenileme

Silerken neyle siliyorsunuz
  20. berkec34

Termal macun önerisi

wipastede mi kötüdür
Top Bottom