Arama sonuçları: *

1. berkszr60

Sıvı soğutucu montajı nasıl olmalı?

bu şekilde içeri aldım radyatör fanları dışarı sıcak havayı üfleyecek şekilde üst fanları içeri hava girişi arkayı egzos yaptım oyunlarda 55 60 larda takılan işlemci sıcaklığı 70-75 lerde takılıyor bu yüzden eski haline çevireceğim.
  2. berkszr60

o halde radyatör fanlarını içeride takıp dışarı sıcak hava çıkışını dışarı vermeliyim üst ve arka fanımdan ise içeriye hava mı almalıyım? en sağlıklısı bu kasa için böyle olur gibi duruyor ön 3 fan radyatörden dışarı üfleyecek üstten 2 fan içeri hava alacak 1de arkadan hava çıkışı olacak bu...
  3. berkszr60

hocam fanlar radyatörün üzerinde değil ama arada çok incecik bir metal var ve önden havayı alıyor üstten ve arkadan tahliye ediyor durumda şuanda. Radyatörün ömürü uzun olsun diye üste takın diyorlar şuan için bir sorun yok gibi belki öndeki fanları içeri alırım :/
  4. berkszr60

Arkadaşlar 3 fanlı sıvı soğutucumu üste takmadım çünkü max 2 takılıyor öne taktım ve fanlarını iç kısma almadım çok dar oluyor diye kasanın ön kısmında ki 3 adet fanları yukarı ve arkaya taktım dışarı üfleyecek şekilde sıvı soğutucunun fanlarını ise öne taktım dışarıdan hava alıp içeriye...
  5. berkszr60

Çözüldü✓ Msi sivi sogutma aldim soket uymuyor

bende fazladan var gönderebilirim de kargolar 200tl olmuş çok para tutar :/
  6. berkszr60

Yardım Sıvı soğutma önerisi sadece 240MM.

hocam neden msi veya cooler master önermediniz?
  7. berkszr60

Yardım Sıvı soğutma önerisi sadece 240MM.

Merhaba arkadaşlar aşağıda kasamı atacağım sadece 240mm ve beyaz renk sıvı soğutucu önerisi istiyorum kule tipi istemiyorum zaten mevcutta var ve yeterli gelmemeye eskimeye başladı 360mm istemiyorum KASAM : https://www.thermaltake.com/s200-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.html Güncel soğutucum ...
  8. berkszr60

Yardım Sıvı soğutma ayağı kırıldı

aynı sorunu yaşamıştım amd işlemcim vardı amd destekli başka kule tipi bi soğutucu almıştım uymuştu onun içinden aparatı kullandım fanı da 0 olarak sadece intel uyumlu diye satmıştım
  9. berkszr60

Yardım CPU sıvı soğutucu önerisi

Valla elimdeki ile 50 55 dereceleri geçmiyor bile zaten %50 kullanımıda geçmiyor 4070 kartım var soğutma derdim yok sadece cam ısınıyor bu soğutucu çok büyük ve kıl payı kasanın kapak kapanıyor birde beyaz renge geçeyim diye bakınıyordum ya öndeki 3 fanı söküp üste 2 şeklinde takıp öne 3lü sıvı...
  10. berkszr60

Yardım CPU sıvı soğutucu önerisi

Selamlar Ryzen 7 5800X3D işlemciye sahibim eski kasamda sıvı soğutucu desteği yoktu aşağıda linkini verdiğim kule tipi soğutucuyu almıştım kasayı değiştim ve beyaz renge çevirdim ve beyaz renkte 2 fanlı 240mm uzunlukta sıvı soğutucu arıyorum kasam 240mm üstünü desteklemiyor.! Bütçem 5k felan...
  11. berkszr60

Yardım İşlemci soğutucusu önerir misiniz?

ryzen 7 5800x3d işlemcim de bunu kullanıyorum 60 dereceyi geçmiyor bile kasam üst ve ön mesh ben geçen sene 950 ye almıştım şuan 1200 olmuş 200 daha koyarsan baya iyi soğutucudur tavsiye ederim. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x128-dkccx128-fiyati,780956091.html
  12. berkszr60

Yardım En iyi Termal macun önerisi lazım arkadaşlar

şuanda fiyatını bilmiyorum aldığım yerde stokta yok gözüküyor yeni işlemcim için bunu almıştım kullanıyorum ve normal ilk gelen macuna oranla gayet iyi düşüşler var derecede bende almışken güzel macun 3 yıllık ekran kartını da söküp temizleyip macununu yeniledim zaten baya azalmıştı :D...
  13. berkszr60

600 TL işlemci soğutucu önerisi

https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x128-2x12cm-frgb-led-intel-amd-uyumlu-pwm-fanli-4x-isi-borusu-islemci-sogutucu-dkccx128-pm-HB00000WG6VX bunu öneririm bende ryzen 7 5800x3d var bunu bile çok rahat soğutuyor fiyat 1000tl den düşmüş kapın derim
  14. berkszr60

Öneri R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Deepcool AK400 yerine Dark Freezer X128 al derim 630tl ye aldım daha 5gün önce bende ryzen 7 5800x3d var ve 60dereceyi ağır yük altında çok nadir geçiyor 3dmark teslerinde vs de çok nadir 62-63 olduğunu gördüm thermal macunda yanında gönderdiklerini değil Cooler Master IC Essential E1...
  15. berkszr60

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800x sıvı soğutma önerisi?

kasam bu : https://www.cimri.com/pc-kasalari/en-ucuz-zalman-z3-plus-siyah-pc-kasasi-fiyatlari,17913435 işlemci ise bu : https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzentm-7-5800x-3-8ghz-turbo-4-7ghz-8-core-16-threads-32mb-cache-7nm-am4-islemci-kutulu.html?ref=akakce&v=1.46.2 sizce sıvı soğutucu ne...
  16. berkszr60

zalman v3 plus kasaya ryzen 5 3500x işlemcime sıvı soğutucu

zalman v3 plus kasaya sahibim ryzen 5 3500x işlemcime sıvı soğutucu almayı düşünüyorum biraz gösteriş amaçlı acaba kasaya hangi sıvı soğutular olur tek fanlımı çift fanlımı anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. kasa link ...
  17. berkszr60

RYZEN 5 3500X işlemcim var o.c yapmayı istiyorum ve soğutucu önerisi 150TL MAX

evet neden :D 1611607491 ben hem kasamın dışı camdan ışık olsun diye dedim hemde 4.3 değilde mesela 4.5 a kadar çıkarırım 1611607510 izledim zaten o videoyu da genede fikir almak istedim sanırım onu alacağım
  18. berkszr60

RYZEN 5 3500X işlemcim var o.c yapmayı istiyorum ve soğutucu önerisi 150TL MAX

RYZEN 5 3500X işlemcim var o.c yapmayı istiyorum ve soğutucu önerisi 150TL MAX verebileceğim para çok fazla uçmak istemiyorum o.c konusunda yardım almak istiyorum nasıl yapabilirim diye anakartım gigabyte b450m s2h işlemciyi 4.2 de 4.3 de sabit hep aynı hızda çalıştırmak istiyorum rgb li hem...
  19. berkszr60

Yardım Soğutucu Önerisi Ve O.C Yardımı

arkadaşlar elimde 3500x var ramlerim 3200mhz ram 8x2gb anakartım gigabyte s2h işlemciye o.c yapmayı düşünüyorum soğutucu almayı düşünüyorum o.c de tam olarak yapmayı bilmiyorum hiç yoktan 4.5ghz de sabit olarak çalışıp güzel soğutacak bir soğutucu almak istiyorum bunlar aklımda var forumda biraz...
  20. berkszr60

RYZEN 5 3500X Soğutucu Önerisi

teşekkürler.
Top Bottom