performans olarak mı?perfan 120h ile 224-xt aynı soğutucular, onu alabilirsin
bütçe ve kasa öğrenebilir miyim?önerilere açığım.
siz olsanız ne alırdınız?
ID-Cooling SE-224-XT
Deep Cool AK400
Performax PERFAN-120-H
ID-COOLING SE-214-XT
p400a bütçe 1300 en fazla.bütçe ve kasa öğrenebilir miyim?
sıvı sğutma uyuyor ise 240mm sıvı soğutma bile takabilirsin. neden hava?p400a bütçe 1300 en fazla.
ön tarafa uyuyor hocam.sıvı sğutma uyuyor ise 240mm sıvı soğutma bile takabilirsin. neden hava?
sıvı soğutma ile hava soğutma arasında ne kadar fark olur ki?sıvı sğutma uyuyor ise 240mm sıvı soğutma bile takabilirsin. neden hava?
gönlünden hangisi geçiyorsa yapıştır hocam, genel olarak kule tipi tercih ediliyor düşük fiyatlı işlemcilerde ama sen bilirsin. 120mm sıvı soğutmanın tercih edilmediğini de eklemek isterim.ön tarafa uyuyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıvı soğutma ile hava soğutma arasında ne kadar fark olur ki?
120mm yerine 240 daha mantıklı, ayrıca attığınız sıvı soğutmalar bildiğim kadar kalitesizler.yadaGametech Hydra 240 mm Sıvı Soğutma Sistemi Rainbow Fiyatı - Trendyol
GAMETECH Hydra 240mm Rgb Style Amd Intel Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutma Sistemi (lga 1700 Pin Kit Hediyeli) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
marka olsun dersen (120mm)PERFORMAX GAMİNG Performax Gamıng Perfan-240-k Likit Cpu Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PERFORMAX GAMİNG Performax Gamıng Perfan-240-k Likit Cpu Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB Sıvı Soğutucu - Oyuncu Mağazası
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB Sıvı Soğutucu Oyuncumagazasi.com'da! Uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen şimdi online satın!www.oyuncumagazasi.comMesaj otomatik birleştirildi:
gönlünden hangisi geçiyorsa yapıştır hocam, genel olarak kule tipi tercih ediliyor düşük fiyatlı işlemcilerde ama sen bilirsin. 120mm sıvı soğutmanın tercih edilmediğini de eklemek isterim.
Performans olarak, perfan işinizi baya bi' görür zaten.performans olarak mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocalarım Freezer 34 eSports DUO mu daha iyi performans verir yoksa 225-xt mi daha iyi performans mı verir?
Deepcool AK400 yerine Dark Freezer X128 al derim 630tl ye aldım daha 5gün önce bende ryzen 7 5800x3d var ve 60dereceyi ağır yük altında çok nadir geçiyor 3dmark teslerinde vs de çok nadir 62-63 olduğunu gördüm thermal macunda yanında gönderdiklerini değil Cooler Master IC Essential E1 kullanıyorum tavsiye ederim rgb side var rgb seversen ben RGB için almadım ama performansı şaşırtıcı ve güzel biraz büyük ama bilgin olsun.önerilere açığım.
siz olsanız ne alırdınız?
ID-Cooling SE-224-XT
Deep Cool AK400
Performax PERFAN-120-H
ID-COOLING SE-214-XT