Arama sonuçları: *

1. C

Yardım ARKADAKİ 1 fan çalışmıyor ÇOK SORUN OLUR MU?

Sallandığından ziyade soketi yok çok oturttunuz yada tam oturtamadınız ekran kartını oynatınca oturup görüntü gelmiştir :)
  2. C

Yardım ARKADAKİ 1 fan çalışmıyor ÇOK SORUN OLUR MU?

Çok bir sorun olmaz kasan zaten mesh arkadaki egzoz çalışsa da en fazla 3-5 derece yararı olur oda belki kasan komple kapalı olsa o zaman sıkıntı yaratırdı
  3. C

Ryzen 5600 Silikon Kalitesi Hakkında Şüphelerim Var

4.4 ghz işlemcinin tek çekirdek performansı tüm çekirdekler yükte 4.0ghzde tutabiliyorsa iyi bir silikona sahipsiniz
  4. C

Fanı dogrumu takmışım

küçük bir ipucu fanın kabloları hangi yüzündeyse o yönden havayı emer diğer taraf çeker bu mantıkla istediğin yere fan takabilirsin. 1738172829 evet haklısınız hocam kafam karıştı benimde şuan dışarıdan içeriye hava almaya çalışıyor haklısınız yukarıda yanlış bilgi verdim
  5. C

Fanı dogrumu takmışım

fanı çıkar bir işe yaramıyor bu şekilde sadece görüntü , pini cha fana takman doğru . Ters çevirirsen eğer ekrn kartın takılıysa ona biraz destek atar fakat alttan taze soğuk hava alamadığı için derece olarak oynatırsa 1 derece belki oynatır başka bir işe yaramaz
  6. C

Fanı dogrumu takmışım

evet doğru mesajı düzeltiyorum şuan dışarıdan içeriye hava almaya çalışıyor fakat altında hava alabilecek bir mesh yapı varsa işe yarar aksi halde içerideki sıcak havayı çevirir durur dereceye pek bir yardımı olmaz
  7. C

Büyük fan kapışması lian li VS asiacosmic

asiacosmic yani asiahorse kozmetik olarak kopyalayabilirler lakin bunların birde motor rulman vs gibi donanımsal parçaları var aynı hava basıncını aynı metreküp havayı itebilir mi yada bunları verirken ses durumu nasıl vs vs kullanmadan bilinmez
  8. C

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve RX 6900 XT 90-95 Derecelere Varan Sıcaklık

ekran kartı modeliniz serin çalışan bir model değil 6900xt serilerinde founder edıtııon amd kartlarıyla aynı sıaklık peformans degerlerıne sahip kendimde kullandım oradan biliyorum bakım zamanıda gelmiştir sıcak calısması normal
  9. C

Çözüldü✓ Akvaryum kasada fanlar hangi yön olmalı

en iyi sürkilasyonu, alt ve yan fanlar içeriye hava verecek şekilde üst ve arka egzoz havayı dışarı atacak şekilde olmalı diğer türlü sıcaklık değerleri artacaktır
  10. C

Yardım Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşların önerdi 1-1.5klık hava soğutucularda yeterli olur, cızırtılı ses eğer 120lik aionuzdan geliyorsa 2 yerden gelebilir ya aionun fan yaprağı radyatöre sürtüyor olabilir yada göbeğindeki rulman dağılmış olabilir yada aionun içerisinde olan pompa bir yere sürtüyordur oradan gelebilir...
  11. C

Yardım Sizce ne yapmalıyım?

dostum bu tarz aiolara para verirseniz sonu belli çöp, 1klık hava soğutmalardan yada sistem upgrade etmeyi düşünüyorsanız 360lık arctic tarzı soğutucu alabilirsiniz
  12. C

Lian Li O11 vision white için fp bayaz fan lazım

https://www.incehesap.com/lian-li-st120-white-st120-3w-kasa-fani-fiyati-48666/ daha önce kullandım bundan 9 adet peformansı güzel kibar normal bir rgb yapıya sahip öneririm
  13. C

Hangi 360mm-sıvı soğutmayı almalıyım?

bütçenizi bilmiyorum lakin arctic lianli deepcool gibi firmaların sıvı soğutmaları güzel öneri yapın derseniz eğer ekran takıntın yoksa arctic yada galahad 360lık alır geçerdim msı asus gibi markalardan daha iyi bunların aioları fiyatlarıda indirimsiz 4-5k arası indirimle ara ara 3.5k civarına...
  14. C

Çözüldü✓ Bu soğutucu işlemciyi soğuturmu?

yazdığım 360lık aiolar f/p ürünler tavsiye ederim ömrülük diyebileceğimiz cinsten hava soğutucu sitiyorasn o konuda tecrübem çok yok kullanmadım
  15. C

hocam ozaman r5 5600 alsaydınız :) ferrari alıp tüpçü aramaya benziyor sizinkisi
  16. C

hayır, o işlemciyi soğutmak için kallavi bir soğutucu almanız lazım örnek olarak arctic aio 360lık lianli galahad 360
  17. C

Bu termal macun alınır mı??

Geçen yıl kullandım iletkenliği yüksek olmasına rağmen mx4 yada mx6 kadar performans veremedi attım hatta çoğunu çöpe önermiyorum illada cooler master alcıam dersen mastergel maker nanosu güzeldi
  18. C

Çok sayıda ARGB fanı nasıl bağlar kontrol ederim

Aynı ürünler ile kullandım bende x570-e vardı 12 adet fanı coklayıcı ıle anakarta takıp armory create üzerinden kontrol edebiliyordum
  19. C

Ryzen 5 5600 sıvı soğutma

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-ii-360-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html Kasan destekliyorsa bunu al derim ileriye dönük olur hem fiyat olarakta bütçeni çok geçmiyor, sıvı soğutma tarzı ürünler 1 kere alınıyor çünkü ikincielde satması zor oluyor satarken de...
  20. C

Li̇an Li̇ 360 mm Sıvı Soğutması Nasıldır

aio soğutmalarda lianli ilk üçe girer msı falan yanında halt yemiş :) soğutma yönünden aklınızda şüphe olmasın lianli arctic eka bunlar top aio soğutma üreticileri msı asus vs vs bu firmalar yan ürün olarak üretiyor diğer markaların asıl işi zaten aio soğutma
Top Bottom