Arama sonuçları: *

1. D

Thermalright Peerless Assassin 140 yeni hava soğutucu

Aynen 10 yaşındayım knks bak işine iyi forumlar
  2. D

Frost commender da öne ramin arkasına gelen kısma 12 orta kısma 14 taktım video da öyle gösteriliyor standart diye
  3. D

Thermalright frost commender ile eşit CFM e sahip olabilir kontrol etmek lazım frosta göre daha ucuz olacak öyleyse f/p.
  4. D

Kule tipi soğutucular

Az daha bütçe artarsa çok daha ileriye dönük olarak frost commender alabilirsin gerek var mı yok bahsettiğin modeller gayet yeterli ilerisi içinde belli seviyeye kadar yeterli.
  5. D

7500f için soğutucu öneri

Pearless assassin yada phantom spirit yada en üst olarak frost commender çek
  6. D

Yardım Ryzen 7 9800x3D hava soğutmayla soğutabilir mi?

Frost commender yetebilir hakkından ancak o gelir diye düşünüyorum 1731403110 https://www.gaming.gen.tr/urun/407611/thermalright-frost-commander-140-black-tl-d14x-140mm-tl-c12pro-120mm-5-x-8mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu işini görür hocam
  7. D

CPU Soğutucu Seçimi: Hangi Modeli Tercih Etmeliyim?

Pearless assassin çek geç
  8. D

R5 7600 için soğutma tavsiyesi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html bunu çekiyorsun bakıyorsun keyfine yada daha üst seviye istiyorsan soğutma thermalright frost commender çekiyorsun bakıyorsun yine keyfine. 1730366719 Sıvıya gerek yok.
  9. D

Ryzen 5 7500F için soğutucu tavsiyesi

Hocam pearless assassin phantom spirit king yada frost commender çek tavsiyem frost commender aralarında en iyi soğutma performansı onda
  10. D

Hava soğutmayı PC den önce alsam sıkıntı olur mu

Problem olmaz hocam
  11. D

Sıvı Soğutma mı Hava soğutma mı?

Pearless assassin phantom spirit yada frost commender çek geç
  12. D

İki soğutucu arasındaki fark nedir ?

Teknik özelliklerde fark yok boyut farkı var diye görünüyor
  13. D

İki soğutucu arasındaki fark nedir ?

Biri 155 mm biri 157 kanks hava akımları aynı
  14. D

Sıvı soğutma mı hava soğutma mi

Phantom çak geç
  15. D

ryzen 7 7800x3d için hava soğutma önerisi

Hangi ram var onu bilmiyorum arkadaşta ama low profilse sığar low profil olmasa bile sığar ramlerin oraya 120mm lik takılıyor azıcık havada dursada sorun yaratmıyor soğutmada benim ramlar low profil olmasına rağmen rgb değil en az 2 3 diş üste monte ettim fanı sıkıntı olmadı. Ama dediğim gibi...
  16. D

Kanks frost commender daha fazla hava üflüyor 5 ısı borusu spirit 7 ısı borulu %100 aynı performansı vereceğini zannetmem ama spirit sokta kalmamış galiba gaming gen tr de başka yerde satışa açık olabilir incelemelerine bakıp karar vermesi daha uygun öneriyoruz ama sığar sığmaz bilemem + kafaya...
  17. D

Ama suda var alırsa daha üst işlemcileride tercih etse rahat etme şansı var hepsini frost tokatlar
  18. D

Evet doğru
  19. D

Oda iş yapar popüler öneri kısmında king spirit ve frost var assassins de öyle tabi
Top Bottom