Arama sonuçları: *

1. e.ozden

Da Sistem 2 T6 Ultra Montajı Sonrası

Ona bakmadım hocam. Misafirim var, bilgisayar başında değilim geçince söyleyim.
  2. e.ozden

Hocam sana özellikle teşekkür ederim bu arda. Neredeyse yazdığım her soruna cevap verdin bugüne kadar. CBP açtım zaten. Bu değerler CBP açık şekilde. Teşekkürler için rahatladı. 1595959001 Teşekkürler arkadaşlar; tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için...
  3. e.ozden

Merhaba arkadaşlar, Normalde CBP kapalı şekilde kullanıyordum bilgisayarı aldığımdan beridir. Sıkıntı yaşamıyordum. Ancak bilgisayarla beraber aldığım T6 Ultra soğutucu montajını yapmaya karar verdim. Daha önceden gözüm almamıştı açıkçası. Pek bilmediğimden korkmuştum. BUgün gözümü kararttım ve...
  4. e.ozden

Gigabyte B450m H Anakart, 3500x İşlemci Soğutucu

Onu nasıl tespit edebiliriz acaba? Bildiğin cetvelle ölçecek miyiz?
  5. e.ozden

Gigabyte B450m H Anakart, 3500x İşlemci Soğutucu

Arkadaşımda, Powerboost x-58 Kasa Gigabyte B450M H mATX Anakart 3500X Ekran Kartı var. Benden tavsiye istedi işlemci soğutucu için. T6 ultrayı tavsiye ettim. Acaba anakarta montajda sığmama gibi bir durumla karşılaşır mı?
  6. e.ozden

T6 Ultra İşlemci Soğutucu

Merhaba arkadaşlar, DA Sistem 2 için aşağıdaki linkteki ürünü almayı düşünüyorum. İyi midir? Uyumlu mudur acaba? Bir de ayrıca termal macun temini almam gerekiyor mu kutudan çıkar mı acaba...
Top Bottom