Neler Yeni

Da Sistem 2 T6 Ultra Montajı Sonrası

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Merhaba arkadaşlar,
Normalde CBP kapalı şekilde kullanıyordum bilgisayarı aldığımdan beridir. Sıkıntı yaşamıyordum. Ancak bilgisayarla beraber aldığım T6 Ultra soğutucu montajını yapmaya karar verdim. Daha önceden gözüm almamıştı açıkçası. Pek bilmediğimden korkmuştum. BUgün gözümü kararttım ve montajı tamamladım.
Montajda biraz zorlandım. Özellikle termal macunu işlemciye yedirsem de. Montaj yaparken dağıttım biraz. (T6 Ultra'nın kendi macunu)
Sonuç olarak şu anda değerlerim nasıl bilmiyorum;

- Valorant oynarken ortalama 56-57 derece alıyorum. Arada bir 65 derecelere fırlıyor saniyelik olarak ama geri düşüyor.
-Şu an işlemcim 50 derecede çalışıyor. Sadece bu sayfa açık.

Bu değerler ve bu ani yükselmeler normal değil sanırım. Ama yine de fikrinizi almak istiyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Değerler normal ve güzel, artık soğutucu da aldığına göre Core Performance Boost'u tekrar açabilirsin, boşuna koyulmadı o ayar :D. Hatta 4.2 GHz'e sabitleyip voltaj düşürebilirsin, böylece hem daha az ısınır hem de 4.2 GHz'de çalışmış olur.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerler normal ve güzel, artık soğutucu da aldığına göre Core Performance Boost'u tekrar açabilirsin, boşuna koyulmadı o ayar :D. Hatta 4.2 GHz'e sabitleyip voltaj düşürebilirsin, böylece hem daha az ısınır hem de 4.2 GHz'de çalışmış olur.

Hocam sana özellikle teşekkür ederim bu arda. Neredeyse yazdığım her soruna cevap verdin bugüne kadar. CBP açtım zaten. Bu değerler CBP açık şekilde. Teşekkürler için rahatladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler arkadaşlar; tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için...

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam sana özellikle teşekkür ederim bu arda. Neredeyse yazdığım her soruna cevap verdin bugüne kadar. CBP açtım zaten. Bu değerler CBP açık şekilde. Teşekkürler için rahatladı.
Eyvallah. O sıcaklıklarda gördüğün frekans nedir hocam? 4.2 GHz'e boostlanıyor mu işlemci?

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah. O sıcaklıklarda gördüğün frekans nedir hocam? 4.2 GHz'e boostlanıyor mu işlemci?

Ona bakmadım hocam. Misafirim var, bilgisayar başında değilim geçince söyleyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom