Arama sonuçları: *

1. emreturk

Çözüldü✓ Sıfır AK400 soğutucuda macun böyle mi gelir?

Teşekkür ederim bilmediğim bi konuydu ben de peçeteyle silip attım bi sinirle teşekkür ederim cevaplarınız için
  2. emreturk

Daha önce 2 farklı markada kullandım üzerinde sürülü değildi , ambalaj olarak gelmişti .. eminseniz benim hatam deyip konuyu kapatacağım hocam
  3. emreturk

Arkadaşlar 1 ay önce bilgisayarım yokken alayım kenarda dursun dedim aldım kargo poşetinde duruyordu (benim hatam 14 gün içinde keşke açıp kontrol etseydim) bugün kutuyu açtım macunu bu şekilde görünce hemen satıcıya yazdım Hepsiburada üzerinden satıcı Aptek , firmanın bana gönderdiği mesajdan...
  4. emreturk

5600 icin sogutucu onerisi

Bu da fazlasıyla işini görecektir https://www.gencergaming.com/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu?ref=akakce&v=1.94.3
  5. emreturk

Öneri Hangi soğutucu uyumlu olur?

Fotolarda paylaştığım kasaya Ak400 vs Ag400 hangi soğutucu daha uyumlu olur yada hangisi daha iyidir tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler Ryzen 5 5600 A520M-K
  6. emreturk

Acil soğutucu önerisi !

Fazla para harcamaya gerek yok al kullan 90 derecelerden 55-65 derecelere gelsin https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting
  7. emreturk

Bu Soğutucu Kasaya Sığarmı

Ürün 150mm kasanın içinde 15-16 cm olması lazım modelinden en boy oranlarına bak bi..sığar büyük ihtimal
  8. emreturk

Bu Soğutucu Kasaya Sığarmı

Argb almıştım soketleri uymamıştı ışıksız kullanmıştım ,rgb farklı mı bilgim yok
  9. emreturk

Çözüldü✓ i5 12400f soğutucu tavsiye

214 her türlü iş görüyor
  10. emreturk

ID-COOLING SE-214-XT ARGB alınır mı?

Alınır soğutması ve sessizliği güzel
  11. emreturk

R5 5600X için kule tipi soğutucu önerisi

Se-214 modelini i5 12400F için kullanmıştım sıcaklık değeri en az 20 derece düşmüştü ve eskiye göre gayet sessiz çalışıyordu.Hiç bilgim olmamasına rağmen kendim monte edebildim gözünüz korkmasın
  12. emreturk

Çözüldü✓ ID Cooling SE-214-XT Soğutucu soketi nereye takılır?

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ışıksız olsun napalım😅 hepinize hayırlı günler 🙏
  13. emreturk

Bi çözüm var mı hocam ışık mışık yanmasa da olur soğutsun işini yapsın yeter 1678445801 Soketi biyere takamıyoruz o zaman hiçbir şekilde esktra kontrolcü almak lazım galiba 1678445845 JRGB1 diye bişey var ona olmaz dimi 😂
  14. emreturk

Kasa arkasında böyle bi yer var bu mudur hocam 1678445524 H610M-E modeliymiş hocam
  15. emreturk

Hiç bilgim yok arkadaşlar tam finale geldim 2.soketi nereye takıcam anlamadım acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler Anakart Msi Pro H610M
  16. emreturk

12400F için soğutucu önerisi ?

Oyuna girildiğinde yük altındayken çok ses çıkarıyor mu hocam sizde de?
Top Bottom