Arama sonuçları: *

1. eraychu

İşlemcim için fan önerisi

ben bunu aldım daha elime yeni geçti yarın monte edeceğim https://www.hepsiburada.com/performax-gaming-perfan-120-h-hava-cpu-sogutucu-p-HBCV00000RXUFF?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.10.2 bu soğıtucunun...
  2. eraychu

Çözüldü✓ Performax Perfan mı İD Cooling frostflow mu?

kusura bakmayın sizide yorduk ama çok teşekkürler hocam
  3. eraychu

Performax Perfan 120H Am4 Desteği var mı?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-performax-perfan-120-h-fiyati,1306451578.html Am4 desteği var mı bulamadım hiçbir yerde.
  4. eraychu

@RevDeisDou sipariş edeceğim ama hiçbir yerde Am4 uyumluluğu var mı bulamadım biliyor musunuz? 1660418219 yada bilen herhangi birisi var mı?
  5. eraychu

teşekkürler @RevDeisDou Zam gelmeden alıyorm ozaman 🙂 Performax lar artıyor.
  6. eraychu

Perfan zaten İD cooling se 224 xt Argb modeli ile aynı demiştiniz sanırım. R5 3600 kullanıyorum stok soğutucuyla 75 lerde filan geziyor oyun oynarken, 60 küsürlere iner mi?
  7. eraychu

https://www.trendyol.com/performax/fan-gaming-perfan-120-h-hava-cpu-sogutucu-p-169036413?boutiqueId=61&merchantId=344353&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.13.5...
  8. eraychu

R5 3600 işlemciye T6 Ultra Soğutucu Takmak

itopyada monte stok fanın macunu diyorsunuz anladım, stok fanı çıkartınca macunun bir kısmı fanda kalacaktır işlemcide de biraz kalır ancak yetersiz gelebilir, o yüzden o macunu silip yenisi sürersen daha iyi olur
  9. eraychu

ben macunsuz kullanırsam ne olur dediniz zannetim, hangi macun dan bahsediyorsunuz?
  10. eraychu

tabii ki termal macunu da kullanmalısın kullanmazsanız işlemcinin ısısı yükseklerde gezip sisteminiz kapanabilir, kurma kısmı evet biraz zor diyorlar daha önce hiç kurmadım ben.
  11. eraychu

Prime95 testi r5 3600

anladım hocama ama demek istediğim mesela elimiz kaydı 1.25 yerine 12.5 verdik ozaman ne olur?
  12. eraychu

Prime95 testi r5 3600

hocam çok fazla voltaj verirsek işlemcinin çöp olması gibi bir durum varmıdır
  13. eraychu

bu CPU fanın markası nedir ?

performax marka o fan
  14. eraychu

Çözüldü✓ ID-Cooling SE-224-XT VS Amd Wraith Prism

ben sadece biraz ışık olsun diye okadar fark vermeyi pahalı buldum arada 100 tl filan olsa olabilirdi ama bios konusunda bilgim yok
  15. eraychu

Çözüldü✓ ID-Cooling SE-224-XT VS Amd Wraith Prism

n tabii ki pahalı
  16. eraychu

Ryzen 5 3600 sıvı soğutma yada normal soğutma fan önerisi

ikisinin de fiyatı 2 katına çıkmış neredeyse, bakmayalı
  17. eraychu

r5 3600 için wraith prism mi yoksa se 224 xt mi

wraith prism 270-300tl id cooling se 224 xt 450tl hangisi daha f/p ?
  18. eraychu

300 tl işlemci soğutıcusu önerir misiniz?

o biraz ses yapıyormuş galiba teşekkürler
  19. eraychu

300 tl işlemci soğutıcusu önerir misiniz?

işlemcim: r5 3600 soket: AM4 soket id cooling se 224 xt almayı düşünüyorum
  20. eraychu

msi mag forge 100r ARGB kasa fanının modeli nedir

msi mag forge 100r adlı kasanın fan modelini bilen varsa söyleyebilir mi?
Top Bottom