Neler Yeni

R5 3600 işlemciye T6 Ultra Soğutucu Takmak

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım ve içinde R5 3600 işlemci bulunmakta zaten stok soğutucunun çok kötü olduğunu bildiğimden direkt sistemi alırken T6 Ultra soğutucu satın almıştım.
Bu soğutucunun yanında termal macun falan çıkıyor sistem yeni de yine de termal macun kullanmalı mıyım? Birde bu soğutucuyu kurabilen varsa anlatabilir mi çok zor diyorlar da ona göre bilgisayarcıyla halledicem.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım ve içinde R5 3600 işlemci bulunmakta zaten stok soğutucunun çok kötü olduğunu bildiğimden direkt sistemi alırken T6 Ultra soğutucu satın almıştım.
Bu soğutucunun yanında termal macun falan çıkıyor sistem yeni de yine de termal macun kullanmalı mıyım? Birde bu soğutucuyu kurabilen varsa anlatabilir mi çok zor diyorlar da ona göre bilgisayarcıyla halledicem.
1. Youtube de videoları mevcut. 2. Frekans ve voltaj ayarları yaparsanız yeni bir soğutucuya ihtiyaç duymayabilirsiniz.

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
soğutucu mandalını plastik yerlere geçireceksin
Bu abimizin videosu yardımcı olur umarım

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
tabii ki termal macunu da kullanmalısın kullanmazsanız işlemcinin ısısı yükseklerde gezip sisteminiz kapanabilir, kurma kısmı evet biraz zor diyorlar daha önce hiç kurmadım ben.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Youtube de videoları mevcut. 2. Frekans ve voltaj ayarları yaparsanız yeni bir soğutucuya ihtiyaç duymayabilirsiniz.
Buna herhangi bir frekans ve voltaj ayarının iş yapacağını sanmıyorum boşta 70dereceleri görüyor zaten soğutucuyu da aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki termal macun u da kullanmalısın, kurma kısmı evet biraz zor diyorlar daha önce hiç kurmadım ben.
Daha bugün elime ulaştı kasa o yüzden termal macunda herhangi bir sorun yoktur diye düşünmüştüm ama yine de kullanayım o zaman.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Buna herhangi bir frekans ve voltaj ayarının iş yapacağını sanmıyorum boşta 70dereceleri görüyor zaten soğutucuyu da aldım.

Daha bugün elime ulaştı kasa o yüzden termal macunda herhangi bir sorun yoktur diye düşünmüştüm ama yine de kullanayım o zaman.
ben macunsuz kullanırsam ne olur dediniz zannetim, hangi macun dan bahsediyorsunuz?

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Brackete mandallari oturtman icin baya baski uygulaman gerekiyor. O yuzden bastirirken korkma

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

Bu videodan izleyerek yapmıştım. Şuan maks yükte 2 dakikada 66 derece.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Valla bilmiyorum ki itopyadan aldım hangisi kullanıldı bilmiyorum.

Tamamdır dikkate alacağım teşekkürler.
itopyada monte stok fanın macunu diyorsunuz anladım, stok fanı çıkartınca macunun bir kısmı fanda kalacaktır işlemcide de biraz kalır ancak yetersiz gelebilir, o yüzden o macunu silip yenisi sürersen daha iyi olur

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
itopyada monte stok fanın macunu diyorsunuz anladım, stok fanı çıkartınca macunun bir kısmı fanda kalacaktır işlemcide de biraz kalır ancak yetersiz gelebilir, o yüzden o macunu silip yenisi sürersen daha iyi olur
Teşekkürler ya biraz korkuyorum pinlere falan zarar veririm diye bilgisayarcıya mı götürsem onu düşünüyorum tek başıma ben takamam sanırsam.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Teşekkürler ya biraz korkuyorum pinlere falan zarar veririm diye bilgisayarcıya mı götürsem onu düşünüyorum tek başıma ben takamam sanırsam.
Elin yatkın değilse hiç bulaşma.

Top Bottom