Arama sonuçları: *

1. E

Kasanın Fanlarını Yenilemeli miyim?

Hocam n11 ile nays kupon derken 1.000TL'ye geliyor 2 set Thermalright. Çok RGB arayan biri değilim ama olsa güzel olur kafasındayım.
  2. E

https://www.n11.com/urun/thermalright-TL-c12c-s-argb-kasa-fani-siyah-uclu-paket-39002863
  3. E

Bir önceki mesajda belirttim hocam ana mesaja ekledim tekrardan. 3'lü set aldırmıyor bu arada. Mecbur 2 set alacak gibiyim. Anakartta çokça pin var MSI PRO Z790-P'a yükselttim.
  4. E

Hocam kasayla gelenler molex olduğu için hız ayarı yapılamıyor ve bu durum canımı sıkıyor. Ondan bu markaya yöneldim F/P olarak ama kararsızım. Not: Fanların URL eklediğim halde link çalışmıyormuş, düzelttim hocam.
  5. E

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
  6. E

Merhabalar herkese ben Erkam, geçtiğimiz Ağustos ayında PCHocası Goat sistemini satın almıştım. Sistemde 13400F ve 32GB yükseltmesinin yanında SE-224XTS soğutucuda ekledim. Kasada gelen 4 tane fan sadece "molex" bağlantısıyla çalışıyor açıkcası fanlar kaç RPM'de çalışıyor CFM değerleri ne...
  7. E

13400F Için Soğutucu Tavsiye

@gercektenali Teşekkür ederim hocam 224 fiyat farkına değer mi?
  8. E

13400F Için Soğutucu Tavsiye

Merhabalar PCH Goat sistemi için hava soğutucu bakıyorum kasanın maximum hava soğutucu desteği 163mm. Bütçe F/P olarak en alınabiliri hangisi ise o olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom