Arama sonuçları: *

1. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Kasanın üstü ne yazıkki 2x140mm fan destekliyor fakat radyatör işin içerisine girdiğinde mosfet soğutucularına temas ediyor. oyüzden 240mm maks alabileceğim aio boyutu.
  2. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Wraith prismi satmayı düşünüyorum fakat soğutma güncellememi haziran ayı içerisinde yapacağım o zaman halen ilgileniyor olursanız size ulaşırım prism hakkında. Hava soğutma almak istememin sebebi kasamın üst panelde 280mm desteklememesi ön panele radyatörde takmak istemiyorum.Fakat önerilere...
  3. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Fanları değiştirmek isteme sebebim 1.si soğutucunun boyutu tam kasam ile denk gelecek şekilde fanlı yükseklik 165mm ve kasam maks 165mm destekliyor. Ayrıca ramlerim düşük profilli olmadığı için değme yapar mı diye bir çekincem oluştu çünkü fanı yukarı kaydıma gibi bir opsiyonum olmayacak...
  4. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Merhabalar bir sorum olacak suan ryzen7 3700x i wraith prism soğutucusu ile kullanıyorum. Tüm çekirdekleri 4.25 mhz e ai suite3 5-way optimization üzerinden sabitledim.Fakat full yük altında 75 derecelere dayandığından daha fazla frekans yükselmedi. Soğutucuyu değiştirmek istiyorum. Normalde...
Top Bottom