Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Çözüldü✓ Bunlara neden sıvı soğutma deniyor?

asıl sorum 1. cevabınız içindi teşekkür ederim anlamış oldum
  2. feritmusaoz

şimdi buldum bir video onu izleyeceğim 1693245763 teşekkürler hocam tam bunu açmıştım
  3. feritmusaoz

içinin açıldığı bir video vs var mı? Çünkü burada yazılan teorik bilgileri ben de biliyorum ama görmediğim için kafam da canlanmadı.
  4. feritmusaoz

içindeki su nasıl tükenmiyor hocam o kadar süre anlamadım bayağı küçük duruyorlar çünkü
  5. feritmusaoz

o neymiş öyle ya zamanla bitmiyor mu ?
  6. feritmusaoz

orasını biliyorum hocam da birincisinde sıvı ile alakalı herhangi bir şey var mı? Yani içine bir tarafına sıvı ekliyor muyuz? 1693245467 1. görseldekilerin sıvı ile alakası ne hocam o zaman herhangi bir tarafına sıvı koyuyor muyuz?
  7. feritmusaoz

1. görseldekinde de mi var hocam? Hiç kullanmadığımdan bilmiyorum neresine koyuluyor küçük baş kısmına mı?
  8. feritmusaoz

Arkadaşlar biraz cahilce bir soru olabilir kusura bakmayın ama hep aklıma takılmıştır. Bunlara (1.görsel) neden sıvı soğutma deniyor? Bunlar sıvı soğutma ise bunlar ne (ikinci görsel)? Saçma bir soru aydınlatırsanız sevinirim.
  9. feritmusaoz

Çözüldü✓ Asus prime B660 anakart ve i5 12400f yükseltme tavsiyesi

Önerim ssd yi 1 tb yapmanız ama tabii pc yi kullanım amacınıza bağlı. 500 gb yetmiyor artık.
  10. feritmusaoz

600 700 tl kule tipi soğutucu

https://www.epey.com/islemci-sogutucu/dark-freezer-x123.html 1691043961 Al geç bunu
  11. feritmusaoz

600 700 tl kule tipi soğutucu

İkinci el ıd cooling se bulabilirsiniz
  12. feritmusaoz

Hangi soğutucuyu almalıyım

Bütçe çıkabilirseniz ıd cooling de alabilirsiniz 1691013953 İkinci el bulabilirsiniz o fiyatlara
  13. feritmusaoz

Yardım i3 12100F için 2. el soğutıcu

Doğrudur hocam bilemiyorum kasanızın hava sirkülasyonu nasıl?
  14. feritmusaoz

Eve gidince atayım isterseniz ama ben tpm ve ram frekansı hariç biosu hiç ellemedim geldiğinde neyse şimdi de öyle bios.
  15. feritmusaoz

Aynı işlemci bende var fazla fan sesi gelmemesine rağmen fazla da ısınmıyor kasanızda veya montajınızda bir sorun olmadığına emin misiniz? 1689772793 Hatta fan sesi gelmiyor diyim direk
Top Bottom