Hangi soğutucuyu almalıyım

c4s3rakun

80+
Reaksiyon skoru
53
Bütçe
650
Birdahaki ay PC almayı düşünüyorum yakın zamanda alacağım r5 5600 ü stok soğutucu ile soğutmak istemiyorum hem iyi soğutan hemde görüntüsü hoş olan soğutucu öneriniz varmıdır?

Hocam bende aynı durumdayım şu anda bu bütçede mantıklı olarak duran 2 seçenek buldum

1-Dark Freezer x123

2-Gamdias Boreas E1-410

Hocam bende aynı durumdayım şu anda bu bütçede mantıklı olarak duran 2 seçenek buldum

1-Dark Freezer x123

2-Gamdias Boreas E1-410
1. yi öneririm i5 11400 işlemcim Manisa sıcağı hava almayan yerde duran kasa ve işlemci soğutucunun ters tarafa bakıcak şekilde takılmış olmasına rağmen boşta 45 derece tam bir f/p 650 TL idi Hepsiburada da bir kaç hafta önce aldığım da ve bana Özel 50 TL indirim varmış kullandım 600 TL ye düştü nays ile ödedim diye de yüzde 20 cashback geldi 540 TL ye aldım. Çok zor takması. Benim kasam da anakartı söküp öyle takıldı anca öbür türlü fanın clipsleri oturtamıyorduk ellerimizin gireceği kadar alan kalmıyordu.

1-Dark Freezer x123

2-Gamdias Boreas E1-410
Teşekkür ederim hocam

Birdahaki ay PC almayı düşünüyorum yakın zamanda alacağım r5 5600 ü stok soğutucu ile soğutmak istemiyorum hem iyi soğutan hemde görüntüsü hoş olan soğutucu öneriniz varmıdır?
Bütçe çıkabilirseniz ıd cooling de alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkabilirseniz ıd cooling de alabilirsiniz
İkinci el bulabilirsiniz o fiyatlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,146
Üyeler
186,584
Son üye