Arama sonuçları: *

1. F

Öneri İ5-12600K İçin Soğutucu Önerisi

radyatör yeri yok hocam kasada
  2. F

Öneri İ5-12600K İçin Soğutucu Önerisi

i5-12600K için hava soğutucu arıyorum oc yapmayacağım bütçem 750. 85 dereceyi geçirtmeyecek bir şey arıyorum
  3. F

İşlemci fanı dönüyor sonra dönmüyor

bozulmuş olabilir mi ?
  4. F

Yardım fandan gelen saniye 'misali ses

bende de aynı sorun var kasa soğukken veya ilk açıldığında oluyor matkap sesi geliyor egzoz fandan açtıktan sonra 5dk benchmark testi açıp ekran kartını ve işlemciyi ısıtıyorum reset atınca düzeliyor anlamadım hiç 4 aydır böyle
  5. F

Ryzen 5 5600X OC yaptım ancak Prime95'te farklı, AIDA64'te farklı değerler alıyorum

işlemci %100 kullanılırken daha az ısınır ghz düştüğü için ama %60 falan kullanırken ghz ler daha yukarıya çıktığı için oyunlarda falan benchmark testlerinden (%100 kullananlarından) daha çok ısınır
  6. F

msi core liquit 360r hakkında düşünceleriniz.

efsane duruyor bence performansını bilmiyorum
  7. F

işlemcinin 70-80 dereceye çıkması zararlımı

85 üstü termal macun veya soğutucunun değişmesi gerektiğini gösterir
  8. F

2 adet rampage fan alsam kasama ortalama kaç derece fark eder ?

hocam ne önereceğimi bilmiyorum bu soğutma kasa işlerinde çok bilgili değilim zaten olmadığım için rampage almıştım zamanında ah 100 tl daha verip corsair almak varken her neyse şu an klima gibi çalışıyor o kadar sesliki anlatmam ayrıca garip bir şekilde kasa çok soğuk olduğunda sabahları falan...
  9. F

2 adet rampage fan alsam kasama ortalama kaç derece fark eder ?

rampage alacağınıza arada kasayı üfleyip kapatın daha iyi
  10. F

AMD stok fan montajı

logo ters olursa oyunlar rast gitmezmiş önemli böyle konular
  11. F

10600K için F/P soğutucu

5 rahat yapılır
  12. F

Kasa fanım bi anda çok ses çıkarmaya başladı acil yadım

2. yılım artık tecrübe ettim sabahları 5dk benchmark testi açıyorum işlemci ve ekran kartı 60 derece olunca falan restart atıyorum ben buna da razıyım umarım düzeletemiyeceğim versiyona gelmez
  13. F

Kasa fanım bi anda çok ses çıkarmaya başladı acil yadım

rampage kasam var özellikle sabah veya kasa soğuk olduğunda oluyor / Rampage Almayın Aldıtırmayın !
Top Bottom