2 gün önce ben bu islemciyi 3700 e alçaktım sonra uyudum kalktım 4700 oldu. ^##'^'32 kendimi çok ktou hissedioyrm......Eveet. Şimdük gelelim turşunun faydalarına. Ben her daim söylediğim gibi kule tipi diyeceğim başka bir şey demeyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hayırdır @Recai S2 Gender hem konu sahibine hemde bana kızgınsınız galiba. Sebebini lütfeder misiniz bize acaba?
Geçmiş olsun. Sağlık olsun ne diyelim. İ5 12400 de var OC yapılır hemde.2 gün önce ben bu islemciyi 3700 e alçaktım sonra uyudum kalktım 4700 oldu. ^##'^'32 kendimi çok ktou hissedioyrm......
bakıcam hocam artık indirime girme bi kere daha ama bleck cuma geçti yaGeçmiş olsun. Sağlık olsun ne diyelim. İ5 12400 de var OC yapılır hemde.
Yani diyebileceğim pek bir şey yok. Ama bence kızgın emojisi atmaktan vazgeçebilirsiniz.bakıcam hocam artık indirime girme bi kere daha ama bleck cuma geçti ya
ozur dilerim kendimi tutramrıyorumYani diyebileceğim pek bir şey yok. Ama bence kızgın emojisi atmaktan vazgeçebilirsiniz.
radyatör yeri yok hocam kasadabütçeyi biraz daha yükseltebilirsen https://www.teknobiyotik.com/raijin...pwm-fanli-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html bunu al geç derim.