Arama sonuçları: *

1. G

ID-COOLING SE-224-XTS mi DeepCool AK400 WH

sayfa bulunamadı diyor hocam 1688477528 buldum :) 1688477637 hocam kasa beyaz benim ya bu görüntüyü baya etkiler çok performans farkı olurmu
  2. G

ID-COOLING SE-224-XTS mi DeepCool AK400 WH

selamlar 7600 işlemcim var iki üründen hangisini önerirsiniz veya alternatif olarak önerilerinize açığım https://www.gelbura.com/id-cooling-se-224-xts-argb-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET62495688669...
  3. G

879 TL'ye Artic Frezer A35 Aldım Şimdi 1500 TL xD

sığmazsa ben alırım :)
  4. G

7600 için soğutucu lazım yanıyor işlemci (96 derece)

Selamlar 7600 işlemcim var bugün ekran karı falan geldi test falan yaptım işlemci stok fanla yanıyor 96 falan gördü Acilinden soğutucu almam lazım DeepCool AK500 düşünüyorum 1k ya buldum bir tane nasıldır veya önerebileceğiniz farklı marka model varmı
  5. G

Hangi soğutmayı tercih etmeliyim

Argb olarak hocam baktığım fanlar noctua argb yok herhalde
  6. G

Ag620 güzel de hocam şöyle düşünüyorum Ag620 1200₺ artı 2 fan eklesem üste en az iki fan 600₺ etti 1800₺ 300-400₺ gibi bir fark kalıyor sıvı soğutma ile arada değmezmi sıvı soğutma için 1681850009 Aynen sırıtmıyor önerdiğiniz deepcool un beyaz olanıda var o daha hoş durur mu acaba
  7. G

Hangi soğutmayı kullanıyordunuz
  8. G

Hocam kasa ve soğutucu kaldı eksik CG560 kasayı önerdiniz Bende lian li 215 düşünüyordum Kafamda ki kasa bu şekilde olacak belki sıvı soğutma beyaz olabilir veya kule tipi artı üste 2 fan daha
  9. G

15 inci dakikadan sonrasına bakın 215 i alırsam aklımdaki bu bu şekil olacak %90 nasıl sizce Değermi sizce fazladan 900₺ ye 1681849039 @MuratTheFounderOfGariban
  10. G

Aynen bulsam 216 onu alacam ama oda yok 205 de tam benim anakart a göre ama ekran kartına hava alacak yer kalmıyor
  11. G

Yokki satışta hiç düşündüğüm kasa da zaten kullanılmamış ikinci el
  12. G

Ondaki tek sorun beyaz olması nasıl durur diye merak ediyorum kasa beyaz anakart siyah
  13. G

Hocam kasa olarak farklı bir öneriniz var mı görüntü ve bakımından mesh panel olarak
  14. G

Lian li 215 mesh panel ama beyaz işte arkadaşlar şimdi cg560 ı önerince daha uyguna gelecek lian li ye göre gerçi ben extra fan dolduruyorum 3 tane ondan dolayı ama Karar vermek zor gerçekten herşeyi aldık karar verdim kasa ve soğutma işi kaldı burda tıkandım 😀
  15. G

Anakart dan mı kontrol ediyorsunuz 3 pine bağlantıyı nasıl yaptınız
  16. G

Benim attığım kasa olumsuz mu yani alt kısmında fan desteği olması hoşuma gitmişti 1681842470 Hocam onun argb soketi 4 pin diye biliyorum o yüzden pek bakmadım ona
  17. G

Hocam şuan benim planladığım kasa ve fana 2400 gidiyor 2200 de soğutma toplam 4600 falan
  18. G

Benim şuan eksiklerim kasa ve kasayı doldurmak(fan olarak) ve cpu soğutma Paylaştığım kasa (lian li lancool 215) hoşuma gitti ekran kartını soğutacak alt fan desteği olması
  19. G

Düşündüğüm kasanın üst kısmı 280mm destekliyor hocam bütçemi de aşıyor
Top Bottom