- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi soğutmayı kullanıyordunuzsıvı soğutma her türlü tokatlar bizzat deneyimliyorum
Hangi soğutmayı kullanıyordunuzsıvı soğutma her türlü tokatlar bizzat deneyimliyorum
Ben AG620 öneriyorum 240mm soğutucuların çoğu ile aynı performansı. kasa için de cc560 veya cg560Hocam kasa ve soğutucu kaldı eksik
CG560 kasayı önerdiniz
Bende lian li 215 düşünüyordum
Kafamda ki kasa bu şekilde olacak belki sıvı soğutma beyaz olabilir veya kule tipi artı üste 2 fan daha
Beyaz kasa siyah bileşenler çok siritmiyor kendim kurdum geçen gün 216 kasa bu arada15 inci dakikadan sonrasına bakın
215 i alırsam aklımdaki bu bu şekil olacak %90 nasıl sizce
Değermi sizce fazladan 900₺ ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban
Ag620 güzel de hocam şöyle düşünüyorumBen AG620 öneriyorum 240mm soğutucuların çoğu ile aynı performansı. kasa için de cc560 veya cg560
Aynen sırıtmıyor önerdiğiniz deepcool un beyaz olanıda var o daha hoş durur mu acabaBeyaz kasa siyah bileşenler çok siritmiyor kendim kurdum geçen gün 216 kasa bu arada
AG620 çift fan zaten ekstra fan eklemenize gerek yok kasaya da 2 tane fan nasıl 600 tl yapıyor hocam Noctuanın en iyi fanları bile 200 tl tanesiAg620 güzel de hocam şöyle düşünüyorum
Ag620 1200₺ artı 2 fan eklesem üste en az iki fan 600₺ etti 1800₺
300-400₺ gibi bir fark kalıyor sıvı soğutma ile arada değmezmi sıvı soğutma için
Argb olarak hocam baktığım fanlar noctua argb yok herhaldeAG620 çift fan zaten ekstra fan eklemenize gerek yok kasaya da 2 tane fan nasıl 600 TL yapıyor hocam Noctuanın en iyi fanları bile 200 TL tanesi
Yarın akşami bekle bakalım ne çıkacakAg620 güzel de hocam şöyle düşünüyorum
Ag620 1200₺ artı 2 fan eklesem üste en az iki fan 600₺ etti 1800₺
300-400₺ gibi bir fark kalıyor sıvı soğutma ile arada değmezmi sıvı soğutma için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen sırıtmıyor önerdiğiniz deepcool un beyaz olanıda var o daha hoş durur mu acaba
cooler master tek fanlı sıvı soğutma 120 diye geçiyordu galiba. Asus anakartımla da uyumlu armour create sağolsunHangi soğutmayı kullanıyordunuz