R7 7800X3D 240mm Sıvı Soğutma mı Kule Tipi mi? İşlemci ve Soğutma önerisi

phantom spirit ile agir yukte 65 dereceyi bile gormedim sivi sogutmaya gerek yok
Hocam meraktan soruyorum ağır yük dediğiniz neyin testi?

Bir de ortam sıcaklığınız ne kadar? Odanızda klima falan mı bulunuyor?

yaptığı gürültü nasıl sıvı soğutmaya göre?
240mmlik sivi sogutma almayacaksan alabilecegin en mantikli hava sogutma sesi de hic rahatsiz etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam meraktan soruyorum ağır yük dediğiniz neyin testi?

Bir de ortam sıcaklığınız ne kadar? Odanızda klima falan mı bulunuyor?
klima yok nemin cok yuksek oldugu sehirde yasiyorum hem aaa oyunlarda denedim hem de aida ve birkac uygulamadan test yaptim uygulamalarda 64u amdnin uygulamasinda ise 70i gecmedi

240mmlik sivi sogutma almayacaksan alabilecegin en mantikli hava sogutma sesi de hic rahatsiz etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klima yok nemin cok yuksek oldugu sehirde yasiyorum hem aaa oyunlarda denedim hem de aida ve birkac uygulamadan test yaptim uygulamalarda 64u amdnin uygulamasinda ise 70i gecmedi
Hocam rica etsem denediğin uygulamalarda test yapıp atar mısın? Hangi ayarlarda yaptığını merak ediyorum. 70'i geçmemesi falan hele ki şu havalarda çok absürt bir durum gibi geldi bana.

Cinebench testinde kaç görüyor hocam? Onu da atma şansın var mı ?

Hocam rica etsem denediğin uygulamalarda test yapıp atar mısın? Hangi ayarlarda yaptığını merak ediyorum. 70'i geçmemesi falan hele ki şu havalarda çok absürt bir durum gibi geldi bana.

Cinebench testinde kaç görüyor hocam? Onu da atma şansın var mı ?
gun icinde atarim kasamda 7 fan var onun da etkisi oldugunu dusunuyorum

gun icinde atarim kasamda 7 fan var onun da etkisi oldugunu dusunuyorum
Sonuçlarını çok beğendim de hocam ondan merak ediyorum. Bende de kule tipi var ama bazı sentetik testlerde 70-80'i zorluyor valla ama oyunlarda çok rahat benim 50-60'larda geziyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri