Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynamaya devam ediyorum bak nasıl göt oluyosun
o is nasil oluyor XD bende ayni islemci ve sogutucu var bosta 45 derece calisiyor oyunda 60-65 ayni sekilde videolarda da izledim millet 60-70 arasi aliyor sizinkisi allahin sevgili kulu bizimkiside cezasimi?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa görsel bekliyoruzo is nasil oluyor XD bende ayni islemci ve sogutucu var bosta 45 derece calisiyor oyunda 60-65 ayni sekilde videolarda da izledim millet 60-70 arasi aliyor sizinkisi allahin sevgili kulu bizimkiside cezasimi?
Boşta 38 40 arası 41 in üstünü görmedim video falan izlerken de 41 i geçmedi daha. Oyun olarak da sadece helldivers2 de denedim şimdi diğer oyunlarımda da denicemo is nasil oluyor XD bende ayni islemci ve sogutucu var bosta 45 derece calisiyor oyunda 60-65 ayni sekilde videolarda da izledim millet 60-70 arasi aliyor sizinkisi allahin sevgili kulu bizimkiside cezasimi?
coluk cocuga bak got ediyorum diyor =D bebe seniMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
soğutucunda tek fan var benimkide çift kule ama çift fan ve blokları çok büyük kasam da fsn dolu büyük ferah kasa
benim sistem de öyle de arkadaşın paylaştığı boşta sıcaklık ve oyunlardaki sıcaklığı bence soğutucunun sensörüyle alakalı yani doğru ölçmüyor tek sebebi bu sanırım.o is nasil oluyor XD bende ayni islemci ve sogutucu var bosta 45 derece calisiyor oyunda 60-65 ayni sekilde videolarda da izledim millet 60-70 arasi aliyor sizinkisi allahin sevgili kulu bizimkiside cezasimi?
aynen kardeşim çoluk çocuğum kanıtlı oyundan atıyorum fotoğrafı ötmeye devamAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
su an oyundayim
coluk cocuga bak got ediyorum diyor =D bebe seni
benim kasa kadar ferah olamaz bence sizin hava soğutmanızda ki sensör sıcaklığı doğru ölçmüyor saptaması fazla. siz msi after indirip değerleri tekrar atarmısınızsoğutucunda tek fan var benimkide çift kule ama çift fan ve blokları çok büyük kasam da fsn dolu büyük ferah kasa
internette videolarda da bu sicakliklari gordum yani bizde sorun yok bence XDbenim sistem de öyle de arkadaşın paylaştığı boşta sıcaklık ve oyunlardaki sıcaklığı bence soğutucunun sensörüyle alakalı yani doğru ölçmüyor tek sebebi bu sanırım.
işlemci boşta %45 te mi çalışıyo sence boşta bu sıcaklık diyosun. bekle boşta sıcaklığını da atayım. ayrıca sensörü yok anakarttan ekstra usb bağlantısıyla alıyo ısı değerlerinibenim sistem de öyle de arkadaşın paylaştığı boşta sıcaklık ve oyunlardaki sıcaklığı bence soğutucunun sensörüyle alakalı yani doğru ölçmüyor tek sebebi bu sanırım.
işlemci boşta %45 te mi çalışıyo sence boşta bu sıcaklık diyosun. bekle boşta sıcaklığını da atayım. ayrıca sensörü yok anakarttan ekstra usb bağlantısıyla alıyo ısı değerlerini
boşta olan herşeyin sıcaklığı böyle 40 ile 50 arası
ben 2 yıldır kullanıyorum hem sıvı soğutma ile kullandım hem hava soğutma hiç bir zaman boşta 35 görmedim ne yazın ne kışın. %50 kullanan bir işlemci nasıl sıcaklığını 49 derecede tutuyor bu imkansız gibi gözüküyor optimize etse bile bu sıcaklık değerlere inemez.bence msi after indirip gerçek değeri orda görmek gerek. burdan ne paylaşırsa paylaşsın boşainternette videolarda da bu sicakliklari gordum yani bizde sorun yok bence XD
söylediğim gibi sizin sıcaklık sensörün saptaması çok fazla.Siz msi after indirip asıl değerleri orda görürsünüz''bizimle de paylaşırsanız seviniriz.işlemci boşta %45 te mi çalışıyo sence boşta bu sıcaklık diyosun. bekle boşta sıcaklığını da atayım. ayrıca sensörü yok anakarttan ekstra usb bağlantısıyla alıyo ısı değerlerini