Bu soğutucular arasında ne fark var

Çokta kötü performans veren bir ürün değil. Fanları daha kaliteli ve sessizlik konusunda daha başarılı eğer 4-5c feragat edilecekse, ses konusunda biraz daha iyi ürün. Ama ben olsam PS120SE alırım, ki öyle yaptım memnunum.
Artic Kötü Olduğundan Demiyorum Phantom Şu Fiyatlarda Rakipsiz Olduğu İçin Phantom Öneriyorum .

Artic Kötü Olduğundan Demiyorum Phantom Şu Fiyatlarda Rakipsiz Olduğu İçin Phantom Öneriyorum .
O konuda haklısın ama eğer tercih sessiz bir sistemse bu üründe kullanıcı açısından avantajlı olur. Bazen öneri yaparken sadece performans odaklı düşünüyoruz. Kimisinin kulakları çok hassas oluyor ve bir kaç dereceden feragat edip daha düşük db seviyesinde kalıyor.

O konuda haklısın ama eğer tercih sessiz bir sistemse bu üründe kullanıcı açısından avantajlı olur. Bazen öneri yaparken sadece performans odaklı düşünüyoruz. Kimisinin kulakları çok hassas oluyor ve bir kaç dereceden feragat edip daha düşük db seviyesinde kalıyor.
Performans daha önemli

C12C Daha hafif 1550 Rpm de çalışıyo B versiyonu daha ağır 10 gr felan 1500 Rpm de dönen fana sahip Fan ayrımı yapmışlar.

SE modelleri daha alçak oluyor sanırım. Phantom spirit modelinde de vardı.

Geri